Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

UVTN patapinājums 15 dienas К списку тем

UVTN patapinājums 15 dienas
Cik zinu bija norma, ja transportlīdzekli patapina līdz 15 dienām, nav jāmaksā UVTN. Vairs likumā nevaru atrast, atradu tikai VID metodikā, bet likumā atradu:

(3) Ja komersants vai ārvalsts komersanta filiāle, vai zemnieku saimniecība reģistrā nav reģistrēta kā transportlīdzekļa turētājs, bet lieto transportlīdzekli uz darba līguma pamata vai pamatojoties uz patapinājuma līgumu, kas noslēgts ar personu, kura nav komersants vai ārvalsts komersanta filiāle, vai zemnieku saimniecība, šis komersants vai ārvalsts komersanta filiāle, vai zemnieku saimniecība maksā uzņēmumu vieglo transportlīdzekļu nodokli.

Lasīju vairākas reizes, nevaru atrast.... arī 14.pantā nav nekas teikts. Esmu palaidusi garām izmaiņas vai arī nogurums dara savu un nevaru atrast?
Agnese07
Agnese07 10.08.2017 16:37
289 сообщений на сайте

Ответы (1)

citreiz atliek tikai padzert tēju un palasīt vēlreiz atradu rindkopu zemāk

Komersants vai ārvalsts komersanta filiāle, vai zemnieku saimniecība maksā nodokli, ja tā transportlīdzekli uz patapinājuma līguma pamata lieto vairāk nekā 15 dienas viena kalendārā mēneša laikā (neatkarīgi no dienā izmantoto stundu skaita un no tā, vai transportlīdzeklis tiek lietots nepārtraukti vai ar pārtraukumiem).
Agnese07
Agnese07 10.08.2017 16:43
289 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.