Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Vajadzīga konsultācija sab.ēdināšanas sfērā !!!! К списку тем

Vajadzīga konsultācija sab.ēdināšanas sfērā !!!!
Dārgie kolēģi! Lūdzu sniedziet padomu.Kafejnīca uzsāka savu darbību nesen un lai piesaistītu klientus, rīko ēdienu degustāciju un piemēro 100% atlaidi ēdieniem ...piem. summā -50.00ls dienā. Tas parādās kases Z čeka izdrukā dienas beigās kā 100% atlaide.Kā grāmatot šo atlaidi, jo ieņēmumi un PVN netiek norādīti, kā arī iepirktā pārtikas prece tiek norakstīta uzreiz izdevumos..D7100 ??? Protams ir noformēts rīkojums par ēdienu degustāciju reklāmas nolūkos, klientu piesaistei...., bet kā uz to skatās VID??? Vai vajadzīgs atsevišķs AKTS par katru dienu, ja ir bijusi šī ēdienu degustācija???
Berren
Berren 28.10.2009 11:23
5 сообщений на сайте

Ответы (2)

Man shis jautajums aktuals tagad, mekleju atbildes bet neatrodu, vai degustacijas izdevumus var norakstit pilna apmera izdevumos ? Un atskaitit prieksnodokli?
Livucis
Livucis 26.10.2016 18:49
505 сообщений на сайте
Kāpēc Jūs domajat, ka reklāma un klientu piesaiste atšķiras pa nozarēm? Kā visās nozarēs: pēc tam jāsagatavo reklāmas izdevumu akts (pēc visiem izdevumiem novērtējiet ieguvumus - cik klienti piesaitīti, kāda aktivitāte bijusi). Reklāmas izdevumiem jābūt samērīgiem ar ienākumiem. Degustācijas lielveikalos esat redzējuši, mazas porcijas. Akts par katru dienu - reālie ēdiena sagatavošanas izdevumi. Limits parasti ir mēneša. Jābūt metodikai.
Sann
Sann 26.10.2016 23:04
369 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.