Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Pvn atgūšana
Sveiki...
Sakiet ludzu vai kadam ir pieredze pvn atgusana par paklpojumiem ko sanemam citas dalibvalstis( viesnicas, degvielas, automasinu remonti)???
Ответы (11)
Par viesnīcas pakalpojumiem nu gan neko nevar atgūt!
kapec nevar ja rekina ir tas valsts pvn?
Tas gan ir ļoti vecs buklets
http://www.lv.lv/index.php?menu=doc&id=210793te ir vēl pr pakalpojumu sniegšanas vietu
Varbūt man nav taisnība
EDS sistēmā ir dokuments par PVN atmaksu. Līdz 30.09. ir jānodod iesniegumu par 2010.gadu
Vsje interesuet.. netu sovsem pieredzes..
Ir ta ka uznemuma darbinieki dodas komandejumos uz ES valstim un protams rodas izdevumi par viesnicam, biletem masinu nomam, remontiem... Vai par tadam izmaksam var atgut pvn? vai vajadzeja veikt kadu uzskaiti atsevisku? jo lidz sim es neuzskatiju so pvn atseviski un ieklavu izmaksas.
Не надо atsevisku. Когда получите назад ПВН, поставите его на доходы. В ЭДС нужно заполнить бланочку и ждите ответа.
tad sanak ka var to pvn gramatot uz izmaksam un tad kad atgust atpakjal tad uz ienemumiem?
Ага. Ведь неизвестно сколько и когда вернут.
Закрыть
Краткое описание нарушения