Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Komunālo parāds К списку тем

Komunālo parāds
Labvakar. Sakiet lūdzu kā Jūs grāmatotu, ja uzņēmums nopērk nekustamo īpašumu un kad saņem komunāo rēķinu tur ir kādi 1000 Ls iepriekšējā īpašnieka (vai tā īrnieka) parāds (pirkuma līgumā par to nekas nav minēts. Kā Jūs iegrāmatotu šo parādu?
Zukcis
Zukcis 18.08.2011 18:39
14 сообщений на сайте

Ответы (5)

Ja līgumā nav atrunāts, ka parādu sedzat Jūs, tad lai sedz iepriekšējais īpašnieks.
Cleo
Cleo 18.08.2011 22:16
19234 сообщения на сайте
Pirkuma līgumā droši ka teiks - nekustamajam īpašumam nav apgrūtinājumu, tātad nav nekādu parādu, ja tā. Tad tas ir iepriekšējā īpašnieka parāds.
Mior
Mior 19.08.2011 09:16
1115 сообщений на сайте
Ja nauda īpašniekam nav samaksāta, atskaitītu no summas un pārskaitītu par komunālajiem.
Andaz
Andaz 19.08.2011 10:35
27892 сообщения на сайте
Nauda īpašniekam jau samaksāta un komunāo parādu mēs sedzām (pieņemsim ka īpašnieki savā strapā kaut kā vienojās, ne oficiāli, tas pat šajā gad vairs nav svarīgi). Tagad jautājums grāmatvedim kā to iegrāmatot?
Zukcis
Zukcis 19.08.2011 12:17
14 сообщений на сайте
Граматуйте как лабумс физическому лицу. Не забудьте налог удержать и сумму в декларации поднять с коэффициентом 1,5.
Maija
Maija 19.08.2011 13:01
28223 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.