Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Система электронного декларирования (EDS)
PVN dekl. iesniegsanas termins ir brivdiena К списку тем
Bodo 19.08.2011 21:50
126 сообщений на сайте
126 сообщений на сайте
Ответы (16)
Pievienotās vērtības nodokļa deklarācijas un tās pielikums par 2011.gadajūliju elektroniski var iesniegt līdz 2011.gada22.augustam ieskaitot, jo 2011.gada20.augusts ir sestdiena.
http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=7&id=15&oid=64955&lidz=2000.1.1&no=2012.8.20
http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=7&id=15&oid=64955&lidz=2000.1.1&no=2012.8.20
Tatjana77 20.08.2011 13:02
7478 сообщений на сайте
7478 сообщений на сайте
Aivars007, Jūs par KDS aģitējat?
Es par SC un balsošu arī
Es par SC un balsošu arī
Rasule2 21.08.2011 14:10
240 сообщений на сайте
240 сообщений на сайте
Balsot ar tukšu aploksni nebūtu gan prātīgi. Tādā veidā samazina iespēju iekļūšanai Saeimā tām partijām, kas var nepārvarēt 5% barjeru. Tad jau labāk neiet vispār vēlēt, a to ar to tukšo aploksni pieliksiet vēl "kāju priekšā" Ilmai.
Rasule2 21.08.2011 17:16
240 сообщений на сайте
240 сообщений на сайте
Bet, ja man nav nevienas partijas, kurai es uzticētos?
Ko tādā gadījumā lai dara?
Domāju, ka iešu un iemetīšu tukšu aploksni.
Negribu nevienam aizlikt ne roku, ne kāju priekšā.
Ko tādā gadījumā lai dara?
Domāju, ka iešu un iemetīšu tukšu aploksni.
Negribu nevienam aizlikt ne roku, ne kāju priekšā.
Vispareizāk būtu bijis, ka visi "brīvlaistie" uz šīm vēlēšanām kandidēt nedrīkstētu. Tad būtu kāda jēga vēlēšanām. Tagad - tie paši vēži tikai citās kulītēs
Jā, es tādam variantam (kā raksta Anda) gandrīz vai piekristu. Kaut gan Saeimā daži ir arī pieklājīgi un godīgi cilvēki, bet tikai daži. Diemžēl.
Ja varētu balsot par konkrētiem cilvēkiem, būtu citādi, vismaz es varētu izvēlēties. Bet, ja man jābalso par sarakstu - nu nē, nevaru es tam piekrist. Jo labi zinu, kas sarakstā spēlēja, spēlē un spēlēs pirmo vijoli.
Ja varētu balsot par konkrētiem cilvēkiem, būtu citādi, vismaz es varētu izvēlēties. Bet, ja man jābalso par sarakstu - nu nē, nevaru es tam piekrist. Jo labi zinu, kas sarakstā spēlēja, spēlē un spēlēs pirmo vijoli.
Ģeniālais režisors Kroders vienā intervijā teica, ka jālikvidē partijas un jāievēl konkrēts cilvēks, nevis partija. Piemēram, mēs savā firmā apsēžamies un izspriežam - ir mums kāds, kas varētu būt saeimā vai nav. Nospriežam - mums nav, bet kaimiņu firmā Otto gan ir kārtīgs vecis - gudrs, godīgs... Viņu arī izvirzām. Tā salasās xx cilvēki par kuriem balsot. Un tad nu balso par tiešām zināmu cilvēku, nevis par kaut kādu s..a partiju
Skatījos 100-pantu, ak, Dievs, tādu mudaku Zatlers par premjeru izvirza... teikumu nespēj salikt gramatisku kopā...
Skatījos 100-pantu, ak, Dievs, tādu mudaku Zatlers par premjeru izvirza... teikumu nespēj salikt gramatisku kopā...
Lasīju šo interviju ar O.Kroderu Man patīk viņa domu gājiens.
Par ZRP labāk izmantošu iespēju paklusēt.
Par ZRP labāk izmantošu iespēju paklusēt.
Šo sestdien LTV1 būs Krodera VDT iestudētais "Karalis Līrs". No sirds iesaku noskatīties!
Uz VDT "Hamletu" biju divreiz - uz pirmizrādi un tagad Rīgā. Joprojām skatījos ar sajūsmu!
Žēl valmieriešu - viņus Spēlmaņu naktī vienmēr apdala
Uz VDT "Hamletu" biju divreiz - uz pirmizrādi un tagad Rīgā. Joprojām skatījos ar sajūsmu!
Žēl valmieriešu - viņus Spēlmaņu naktī vienmēr apdala
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть