Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
расходы не связанные с хоз деятельностью К списку тем
расходы не связанные с хоз деятельностью
Добрый день. Подскажите пожалуйста, если учредитель захотел купить себе телевизор и домашний кинозал, можно ли эти покупки провести через фирму и оформить как расходы не связанные с хоз деятельностью Д 8100 К 2620 ?
Спасибо.
Ответы (17)
Tikai no algas vai dividendēm:-P
Nē, tas nav atļauts.
Mājai viss jāpērk no algas.
Рассмотрите вопрос использования данного оборудования в презентационных целях ... В рекламных, на выставках ... Для демонстрации товаров и услуг ...
Skaisti! Burvīgi!
Visu, kas sev mājās, attiecināsim uz uzņēmuma izdevumiem, nodokļus nemaksāsim vispār, un tikai gaudosim - cik slikta šī valsts! Cik mums mazas pensijas! Utt.!
Aivaram007
Jūs nopietni tā domājat?
Vai ar ironiju?
Ne aizmirstiet, ka cilvēks dzimst brīvs ...
Robežas uz zemes "zīmē" cilvēks ...
Ne aizmirstiet, ka jebkāda valsts ir bagātināšanas līdzeklis vieni uz citu rēķina ...
Tā kā piedodiet ... Man tāds skatiens ir uz pasaules ierīci ...
Neordināri gan, bet fakts - jā, es tā patiešām domāju.
Es nestrīdos par to, ka nodokļu izlietojums ir stigri revidējams mūsu valstī, taču tas jau ir cits stāsts.
Ifc - ja tāda attieksme - kāpēc vispār ko jautājat?
Man neviens nav parādā ... Un es nevienam neesu parādā, izņemot savējos radiniekus un tuvus ...
To Andaz: Es neuzdevu jautājumu temata sākumā - es atbildēju ...
On-line перевод имеет ограничение по размеру текста.
Ifc
Diemžēl, vai par laimi, mēs nedzīvojam uz Mēness vai meža būdiņā.
Mēs dzīvojam sabiedrībā - gribam to vai nē.
Un dzīvošana citu cilvēku sabiedrībā uzliek gan pienākumus, gan dod arī tiesības.
Bet cilvēks mūsu valstī vairumā gadījumu ir tāds subjekts, kurš pārsvarā zina un pieprasa savas tiesības, bet par pienākumiem aizmirst.
Tas ir dziļdziļš temats ... Par viņu vieglak runāt, nekā sarakstīties ...
Un dzīvošana citu cilvēku sabiedrībā uzliek gan pienākumus, gan dod arī tiesības
В свете угрозы лишения пенсий, остаются лишь pienākumi
поневоле начинаешь задумываться над дебильными вариантами
Kas draud par to, ja man arī tāda situācija gadījās un es tiešām viņu ieliku uz kontu" ar saimn. darb. nesast. izdevumi", galu galā šī summa taču apliekas ar UIN?
Visu, kas sev mājās, attiecināsim uz uzņēmuma izdevumiem, nodokļus nemaksāsim vispār, un tikai gaudosim - cik slikta šī valsts! Cik mums mazas pensijas! Utt.!
Мама мия...............
Я имела честь работать в бюджетной организации и видела , и сама принимала участие в тратах гос казны - использование автотранспорта и другой техники, экскурсии, семинары-фуршеты, должности которых не существует - а ведь это НАШИ налоги... ВОТ ПОЧЕМУ НЕТ ПЕНСИЙ и тд
Kas draud par to, ja man arī tāda situācija gadījās un es tiešām viņu ieliku uz kontu" ar saimn. darb. nesast. izdevumi", galu galā šī summa taču apliekas ar UIN?
Исправьте декларацию, поставте в 03 стр. или сделайте как посоветовала ИФС, если там можно к вашей деятельности привязать.
Par to draud soda nauda + nokavējuma nauda
Закрыть
Краткое описание нарушения