Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Заем учредителю К списку тем
Ответы (18)
Un kā ir Mikrouzņēmuma gadījumā?
būtu jau jārēķina, jo to var traktēt kā dibinātāja labumu - šos negūtos %?
Kā Jūs domājat?
būtu jau jārēķina, jo to var traktēt kā dibinātāja labumu - šos negūtos %?
Kā Jūs domājat?
Plataa 24.08.2011 20:53
105 сообщений на сайте
105 сообщений на сайте
Labs jautājums. MUN maksātāji UIN dekl.nesastāda, tā kā palielināt nav kur.Betkā aprēķināt kā labumu?
Plataa
Боюсь я, что будет приравнено к зарплате.
Боюсь я, что будет приравнено к зарплате.
Ja uzņēmums nemaksā procentus (par līzingu, kredītu un tml.), tad var izsniegt īpašniekam bezprocentu aizdevumu. Ja maksā procentus (uzņēmums kādam), tad aizdevumu var izsniegt uz tādiem pašiem procentiem , attiecīgi palielinot par šo summu apliekamo ienākumu UIN deklarācijā !
nav te nekādas nozīmes, vai uzņēmums vēl kāda kaut ko ar %% maksā vai nē.
Ja tiek izsniegts darbiniekam bez%% kredīts, %% IR jāaprēķina un jāpielīdzina gūtajam labumam aprēķinot un valstij nomaksājot algas nodokļus.
Ja tiek izsniegts darbiniekam bez%% kredīts, %% IR jāaprēķina un jāpielīdzina gūtajam labumam aprēķinot un valstij nomaksājot algas nodokļus.
Tieši tā - cilvēkam būtu bijuši izdevumi, kuru nav - tātad - virtuālais ieņēmums.
Mē staču te jau sen par šo esam izrunājuši krustām-šķērsām.
Mē staču te jau sen par šo esam izrunājuši krustām-šķērsām.
Вот не уверена в данном случае про доход и к зарплатным налогам он отношения по-любому не имеет. Потому я лично в сомненьях, что нужно прибавлять к зарплате и показывать в отчете.
ээээ... если оперировать понятиями виртуального дохода, можно далеко зайти
а если банк дал займ по процентам ниже среднегодовых, физику тоже что-нидь себе насчитывать? а покупка со скидкой? - по-хорошему тоже надо чет навиртуалить
фирма поднимает по декларации, этого достаточно на мой взгляд.... да и не может фирма одни и те же деньги обложить абсолютно всеми налогами
а если банк дал займ по процентам ниже среднегодовых, физику тоже что-нидь себе насчитывать? а покупка со скидкой? - по-хорошему тоже надо чет навиртуалить
фирма поднимает по декларации, этого достаточно на мой взгляд.... да и не может фирма одни и те же деньги обложить абсолютно всеми налогами
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть