Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения

Reģistrācija SIA К списку тем

Reģistrācija SIA
Piereģistrēju SIA. Zvanīja no VID, ka jāierodas, jāaizpilda veidlapas, un jādod ziņa par to kā uzsākšu to savu darbību. Noteiktajos laikos netieku, + mana reģionālā nodaļa atrodās citā novadā. Lasīju ka varot arī iesniegt elektroniski, parakstot ar e-parakstu. Citāts: /Papildus uzņēmējs noskaidro – lai veiktu pilnīgu reģistrāciju ar PVN apliekamo personu reģistrā, viņam jādodas uz VID nodaļu un jāaizpilda dažādas veidlapas un intervijas lapa. Uzņēmējs piedāvā visus nepieciešamos dokumentus sagatavot birojā un nosūtīt uz VID nodaļu pa e–pastu, parakstītus ar e–parakstu. VID darbiniece piekrīt./

Vai tā var darīt, un kur varētu saņemt šīs veidlapas? Jo arī uzņēmums man ir elektroniski izveidots, nekādi papīri uz rokas nav, viss datorā, e-pastos utt. Lūdzu izpalīdziet ar padomu! Paldies.
Ruuzx
Ruuzx 29.08.2011 10:52
39 сообщений на сайте

Ответы (27)

Tad kas man domraksts jāraksta tagad?
Ruuzx
Ruuzx 29.08.2011 20:39
39 сообщений на сайте
А вы позвоните и уточните что именно они хотят и в каком виде.
Albina
Albina 29.08.2011 20:42
64739 сообщений на сайте
Nu kad man viņa zvanīja, tad teica ka jāiesniedz uzņēmuma statūti, dibināšanas lēmums utt., un kā jau mazkapitāla firma, tad vēl jāiesniedz papīrs par manu finansiālo spēju uzsākt to savu norādīto novirzienu. Nu viņa tur minēja piemēru - vai man ir savs auto, vai auto tiks nomāts, vai ir telpas utt.
Ruuzx
Ruuzx 29.08.2011 21:11
39 сообщений на сайте
Ну тогда напишите в свободной форме - ir savs auto, ir telpas
Albina
Albina 29.08.2011 21:13
64739 сообщений на сайте
Interesanti, kurš VIDs prasa šādu informāciju?
Zicits
Zicits 05.09.2011 21:33
127 сообщений на сайте
Normāla VID prasība - naudas nav, lai pilnu summu iemaksātu statūtkapitālā, no kādas naudas tad uzsāks darbību? Sevišķi, ja grib PVN maksātāju reģistrā reģistrēties.
Andaz
Andaz 06.09.2011 09:45
27892 сообщения на сайте
par materiāli tehniskajām un finansiālajām iespējām veikt deklarēto saimniecisko darbību,

----------------------

Kurā likumā tad tas ir rakstīts, ka pie reģistrācijas mazkapitāla SIA ir jāsniedz šāda informācija? Atkal kaut kāda VID pašdarbība.
Dimma
Dimma 06.09.2011 14:37
1727 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.