Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
man šodien ir laimīga diena К списку тем
man šodien ir laimīga diena
Prasīsiet kāpēc?
Teikšu:
1) Aivars na haļavu piesledza iFinansēm, jo sen tur nebiju.:-D
2) lekcijas laikā pie Čudares (PVN) kāda no klausītājiem nozaga manu grāmatu par algām.:-O
Nu, vienkārši brīnišķīgi...
:'(
Ответы (41)
Как-как, очень просто!
Был семинар по НДС и организаторы выложили в качестве рекламы книжку.
На радостях, что нет видеокамеры и охранника (как в магазине), НЕКТА её и слямзила.
Для меня радость - значит, что-то стоящее (возможно).
Были одни только женщины. Вот так.
Ну афигеть! Ну хоть кто-то поумнеет зато
Kad izlasīs to nosperto grāmatu, varbūt beidzot sapratīs, kurā vietā muļķe.
Lai nu lasa, tikai parasti no tā ir maz labuma.
Cik reizu bija pienākusi ar iepriekšejo grāmatu kserokopijām un teica paldies
A ko tu teiksi? Atliek konstatēt faktu.
Nevarēja taču minētā dāma "nepamanīt", ka soma vismaz puskilogramu smagāka kļuva
?
Ну зато будет теперь кому в теме про отпускные отвечать. Назначаем ту даму главной по отпускным
Темы воруют, книжки воруют, семинары також.
Сначала прослушают, а потом сами начинают по твоим же материалам
Куды катимся?
Или так всегда и было?
Про семинары круто. А доказать авторство никак?
Доказать можно.
Например, мне звонят из Биланце и говорят: вот одна (опять же - дама) поместила рекламу на ту же тему, вопросы в той же последовательности... И мои, и Беспалькины...
Предупредили раз. Предупредили два.
Пригрозили исключить из ассоциации сертифицированных консультантов...
Притихла.
Ну и у кого будет столько времени на отслеживание и приглядывание?
Судебный процесс по авторским правам у меня длился больше трех лет
Мне чо, делать больше нечего?
Лукашина говорит, не волнуйся, история все расставит по своим местам...
Вот на это и надеюсь.
Остальное "сверху" разрулят.
История, канешна, хорошо. Но хочется как-то и материального вознаграждения, и чтоб аудиторию не воровали. А низзя как-нить намекнуть на эту нехорошую даму и мы не будем ходить к ней на семинары?
Es atkal atkārtošos - sabiedrība, kurā mēs dzīvojam, ir sapuvusi. Nebaidos no šī vārda, jo tieši tā es domāju.
Kāpēc valsti pārvalda pašlabuma meklētāji, kāpēc viņi ir kļuvuši nesamērīgi bagāti?
- Tāpēc, ka zemapziņā katrs vēlētājs, kurš par viņiem atdod savu balsi, domā tieši tāpat - ja es būtu viņu vietā, es arī grābtu cik vien var pagrābt.
Vienīgā partija, par kuru savā laikā tiku nobalsojis, bija "Latvijas ceļš". Bet tas bija - oi, oi cik sen. Tagad arī šie, sevišķi Godmaņa "spārns" ir absolūti vienādi ar visiem pārējiem. Man personīgi nav par ko balsot jau sen. Skumji, bet fakts.
Par tādu nosacīti sīku zādzzību kā grāmata, nav jēgas pat brīnīties. Saprotu Mu-maijas kundzes sarūgtinājumu, jūtu viņai līdzi, taču jācenšas ātrāk to aizmirst un nebojāt sev nervus. Šo sapuvušo sabiedrību līdzcilvēki, manuprāt, nekad nepārmācīs. Vismaz es nekādam progresam neticu.
Nu un kur tad izeja no situācijas, Aivar007?
Ilma - es patiešām nezinu. Šis temats ir bezgalīgs.
Mana personīgā "nelaime" ir tā, ka ļoti daudzus no "augšām" pazīstu personīgi, zinu viņu patiesās domas, zinu daudz ko tādu, ko labāk būtu nezināt.
Izeja? Varbūt Jūs to zināt, ja uzdrošināties kandidēt?
Laikam esmu ideāliste un domāju, ka var kas mainīties uz labu. Arī tauta tā domāja atlaižot saeimu, bet raugi atkal tie paši vēži rāpjas atpakaļ un dzied lakstīgalu mēlēs. Kur loģika.
Lai tai dāmai veicas! Nu viņa, kā Aivars saka - zinās, kurā ir muļķe! Varbūt viņai tai dienā bija dzimšanas diena? Vai vārda diena? Un viņa nolēma sevi apdāvināt
Maija - jāpriecājas, jo viņa nozaga nevis smaržas, bet GRĀMATU! Cerams, ka tiešām izlasīs un kaut ko iemācīsies!
Ilma, nemeklējiet loģiku mūsu sabiedrības prātos. To tur neatrast.
Pavērojiet, kas notiek uz ielas, veikalā, sadzīvē.
Mani, piemēram, joprojām "besī" tas, ka katru dienu trolejbusā gandrīz puse pasažieru brauc bez biļetes, ka maršruta taksometrā šoferis tagad iedod biļeti, bet pasažieris to atdod atpakaļ - man nevajag, tādējādi samazinot nodokļu apjomu un stimulējot jau tā iespaidīgo ēnu ekonomikas masu.
Kas notiek ar dārgajiem auto uzņēmumu bilancēs? Cik liela masa "pamatlīdzekļu" ir uzņēmumu īpašnieku privātmājās un dzīvokļos?
Es šo sarakstu varētu turpināt līdz bezgalībai. Bet tam nav nekādas jēgas, jo zivs pūst no galvas. Un kā minēju augstāak - ir jau sapuvusi. Kā teica kādreiz Jurģis Liepnieks - nu jau vairs no sūda pīrādziņu neizcepsi.
Nešaubos, ka kādreiz būs jāpāriet uz kukaiņu ēšanu. Paldies, Anda, par savlaicīgu padomu.
Ķersim sienāžus, kaltēsim tos, grauzīsim, dziedāsim Dziesmu svētkos, un dzīvosim laimīgi.
А я думаю так:
1."Были одни только женщины. Вот так." А не дай бог, если бы был один мужчина. На кого бы подумали?!
2. Книжка стоит того.
3. Психология этой женщины такова, что когда-то это обязательно приведёт её к плохим последствиям (был бы верующим - сказал бы "бог накажет").
Закрыть
Краткое описание нарушения