Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
EDS
Dobroe utro! Pitalasj zapolnitj VSAOI cherez EDS, nichego ne polu4aetsja. Soc. nalog avtomati4eski schitaet nepraviljno, dazhe s (-) satvit, vvozhu ienemumi - oni sami kak hotjat tak i peredelivajutsja. Ne mogu ponjatj: eto EDS tak rabotaet ili kompjuter u menja?
Ответы (12)
комп делает только то,что делаете вы8-)
Nu da, esli ja stavlju zarplatu 230Ls, a EDS avtomati4eski s4itaet soc.nalog(-0.07), vmesto polozhennih 80.71, togda vsjo eto delaju ja
ЭДС не может так считать. Значит что-то не туда вводите.
Mēģiniet jaunā dokumentā, un pārbaudiet vai pareizajās ailēs un sadaļās aizpildat datus
Ja EDS poljzujusj uzhe 2 goda, kazhdij mesjac ja otpravljaju ot4eti, i znaju 4to, kuda nado vvoditj, no nikogda takogo ne bilo.
Es jau mēģinaju gan jaunā dokumentā, gan kopētā, bet vienalga ir tas pats.
Speciāli iegāju EDS un pamēģināju Jūsu summu - 230,00 Ls.
Viss pareizi - dod 80,71 Ls VSAOI.
Liels paldies Aivars007. Laikam kaut kas noticis ar manu datoru.
Man grūti spriest, gadījums šķiet neticams.
Pamēģiniet to summu bez santīmiem ievadīt - tikai 230. Varbūt tad nostrādās.
Vai arī - pārstartējiet datoru un pieslēdzieties EDS no jauna.
Urā-ā! Viss ir tagad kartibā. Man nekorekti stradaja Internet Explorer. Es pamegināju citu pArlukprogrammu.
p.s. Aivars007, liels paldies, ka jūs ne rakstījat, ka es esmu pilnīgā muļķe, bet devat man padomu.
Gadās jau arī man kādreiz gaišā svītra...
Neaizmirstiet, ka punkta vietā EDSam ir komats jāliek.
Закрыть
Краткое описание нарушения