Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Хочу начать собственное дело К списку тем
Хочу начать собственное дело
Т.е. открыть свою фирму и взять кредит.
Мне нужна ваша профессиональная помощь,от А до Я.
Есть идея,нет опыта.НИКАКОГО опыта.
Но есть большое желание начать.
Понятное дело можно нанять юриста,он всё расталкует и подскажет,но это оставим на потом.
Надеюсь на ваше понимание и ОГРОМНУЮ помощь.
Не проходите мимо,ваш любой совет пригодится.
Ответы (39)
21.09.2011 10:22
Для того чтобы взять кредит,нужно пройти специальные курсы и они на государственном языке
Что за новость???? кто вам это сказал??
Vienīgais kur vēl niecīga cerība kredītu dabūt ir vai nu hipotēku banka vai citadele, bet tas arī ,ja plānotais darbības veids atbildīs un summa arī ierobežota.
Jbkurā gadījumā būs vajadzīgi plānotie PZA un bilance, naudas plūsma'un kas tos taisīs, ja pašam nav zināšanu.:-D
это не блеск в глазах, это у него тараканы фейерверк в башке устроили (с)
с организацией - в регистр
с идеей - к Джанку
Hipoteku banka,звонил,так сказали
ja jau ideja ir tik vērtīga , ka vērts taisīt firmu, tad jau arī uz kursiem ir vērts aiziet.
varbūt kaut ko sapratīsi.
и переводчика с собой таскать...
С банками намного сложнее, больше документов просят, досканальнее всё проверяют. можете попробовать в кредитные фирмы обратиться. они проще подходят к этому делу. конечно, может процентная ставка будет повыше, но если Вы уверены что дело пойдёт, может стоит попробовать.
Nav jau arī tai hipotēku bankā obligāti tie kursi jāiet, ja nu vienīgi citādāk to kredītu nedabūt, kaut arī visi dokumenti būs sagatavoti
Kredītu firmu procenti tagad takš visi 30 būs, vismaz pirms kādiem 3 mēnēšiem bij.
tad jau jābūt zelta idejai, citādi, ja nepavilks, tad nedod dievs, bankās grūtāk dabūt , bet nedaudz mierīgāka dzīve.
"+ собственный капитал - 2000 Лс - но можно первоначально внести 1Лс, а в течении года внести оставшуюся сумму по частям. Либо какие-то столы, компьютеры, машину внести в собственный капитал."
man gribētos precizēt, ka komercilkumā ir teikts, ja SIA dibinoties ir samazinātaos pamatkapitāls < 2000ls , tad pamatkapitāla apmaksa notiek TIKAI naudā un tam nav termiņa. (vienīgais nosacījums ir obligātās rezerves)
Vai kas ir mainījies?
Es nerunāju par "1 LVL SIA" es domāju SIA dibināšanu parastā kārtībā - naudā iemaksājot kaut 1 Ls, bet pārējo ieguldot kaut kādus PL.
Un ja reģistrē ar PK zem 2000,tad arī ietaupas uz reģistrācijas izdevumiem -ir kādi 35 Ls kopā.
Natali-ja
Jūsu izdevumi SIA dibināšanai:
7. Sludinājums avīzē LV 24 Ls
Cik es zinu, patreiz neviena banka jaunam uzņēmumam kredītus nedod, gads jānostrādā un tad ar gada rezultātiem var iet uz banku.
Gribētu precizēt.
Ja dibināt mazkapitāla SIA ar pamatkapitālu mazāku par 2000,-, tad valsts nodevas ir samazinātas:
1)valsts nodeva par reģistrāciju un parakstu uz vietas UR -17.75
2)reģistrācijas sludinājuma publikācijas apmaksa oficiālajā laikrakstā Latvijas 'Vēstnesis -12.60
3) pamatkapitāla iemaksa bankā Jūsu izvēlētā summa
4) sagatavot dokumentus varat arī pats, ņemot kā paraugu to, aks ir UR mājas lapā atrodams vai sarunāt ar mani par kādu simbolisku summu šo dokumentu sagatavošanu.
Maija esmu pati dibinājusi mazkapitāla SIA un vēl padalīšos līdz 2012.gadavidum (īsti nezinu datumu) šie mazkapitāla SIa var bez valsts nodevu samaksas palielināt pamatkapitālu līdz 2000,- , ko pati jau šodien izdarīju un drīz būs lēmums, ka esmu pilnīgi normāls SIA ar pamatkapitālu 2000,-.
5) par kredītiem runājot, var painteresēties hipotēku bankā, kas dod jaunajiem uzņēmējiem cik noprotu Eiropas struktūrfondu līdzekļus ar grantu sistēmu.
Tieši tā gan hipotēku gan komercbankas dod jaunajiem uzņēmumiem tūlītējus kredītus.Protams jābūt ko ieķīlāt:-)
Закрыть
Краткое описание нарушения