Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
рабочее время
Добрый день!
Скажите, могу ли я на входных дверях кафе указать время работы с 9 до последнего клиента или многоточие ... или....?? Какая служба занимется этими вопросами в каких правилах я могу про это прочитать?
Ответы (12)
Uzņēmuma darba laikus nepārbauda neviena служба.
Darbinieku darba laiku var pārbaudīt Valsts darba inspekcija, ja kāds darbinieks pasūdzas.
вопрос не о рабочем времени работника,а о вывеске .... не могуть ли меняоштрафовать за то что рабочее время кафе не обусловленно рамками?!
Izkārtnes Rīgā jāsaskaņo ar pilsētas galvenā arhitekta biroju. Viņiem arī uzdodiet šo jautājumu.
Ja nav saskaņots, bet izkrātne ir, kādas sekas? vai tad mazie veikaliņi taisa projektus.. dārgi iznāk.
Sekas vienkāršas - administratīvais sods.
Nav dalījuma starp lieliem un maziem veikaliņiem.
Rakstiet reālo darba laiku uz durvīm, jo pārbaudīt vai jūs strādajat, to jau nu šaubos vai kāds pārbaudīs. Bet ja nebūs norādīts darba laiks, tad tiešām atnāks pāsvaldība un noštrāfēs, jo norādītam darba laikam ir jābūt. Vienīgais, ja jūs gribat lielu krāsainu izkārtni,tad to gan saskaņojiet, jo fasādes izskats, tā ir pilsētas seja;-) .
Aiziešu pie jums, kā pēdējais klients un noteikti paprasīšu par pirkumu čeku.Pēc tam salieciet kopā darbinieku tabeles,algu, Z noņemšanas laiku...u.t.t.
Каким способом определяется "последний клиент"?:-O
Pareizi Japaina, krāt tos darbiniekus šīs mazās lavočkas
Pareizi Japaina, krāt tos darbiniekus šīs mazās lavočkas
Nesapratu?Kas man jākrāj?
krāt - loģiskā domāšana pārakstījos krāp
когда-то знакомая открывала кафе-ресторан и хотела работать " под заказ", т.е есть заказ- работает, нет заказов- не работает. не помню, как точно звучал текст, но типа "работаем по предварительной записи , под заказ". Не знаю, что было у работников кафе в договорах прописано, но показывалось ооочень мало отработанных часов ( да и работников было 2- повар и бармен). Пришли из СГД, дали заполнить работникам анкеты, и сделали замечание, что на дверях должно быть точно указано время работы, чтобы даже прохожие, проходя мимо, знали время работы заведения.
Закрыть
Краткое описание нарушения