Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Vai rīkojumus par komandējumu ir jāraksta? К списку тем

Vai rīkojumus par komandējumu ir jāraksta?
Man ir jautājums, ja esmu pārdošanas vadītājs un mani sūta uz semināru (komandējumā) Lietuvā, mani tak nosūta ar komandējuma rīkojumu, pareizi?

Komandējuma rīkojumus nav jāraksta tikai tiem (šoferiem u. tml.), kuri visu laiku brauc tūrpu-šūrpu, kuri pilda savu darbu saim. darb. ietvaros, jā?
Bodo
Bodo 13.10.2011 15:03
126 сообщений на сайте

Ответы (5)

1.Ja darba līguma uzradīta konkrēta darba vietas adrese - būs komandējums, jāraksta rīkojums.

2. Šoferim būs darba brauciens.
Rohan
Rohan 13.10.2011 15:21
497 сообщений на сайте
Ja pildat darbu uz riteņiem, tad darba braucieni un drīkst arī bez rīkojumiem, ja sūta uz semināru - tas ir komandējums.

Bet vai tas jums ir tik svarīgi?!
Mu-maija
Mu-maija 13.10.2011 15:30
15900 сообщений на сайте
Svarīgi vai nesvarīgi, bet noteikumos skaidri un gaiši pateikts:

2. Par KOMANDĒJUMU šo noteikumu izpratnē uzskatāms ar komersanta, organizācijas, iestādes vai citas institūcijas (turpmāk − institūcija) vadītāja RAKSTISKU RĪKOJUMU apstiprināts .....
Andaz
Andaz 13.10.2011 15:42
27895 сообщений на сайте
Svarīgs ir tās, lai ievērotu likumus, bet arī liekus papīrus netaisīt:)

Liels paldies par paskaidrojumu!!!
Bodo
Bodo 13.10.2011 15:42
126 сообщений на сайте
Darbinieka darba līgumā jābūt noteiktai darba vietai (adresei), kā viņš zinās, ka rīt jābrauc uz Lietuvu, ja nebūs rakstiski informēts?
Andaz
Andaz 13.10.2011 15:44
27895 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.