Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения

Jautājums DZĪK grāmatvežiem К списку тем

Jautājums DZĪK grāmatvežiem
Kādu atalgojumu būtu jāsaņem grāmatvedim DZĪK ? Ir 5 algoti darbinieki, jāveic praktiski tikai ikmēneša aprēķini 62 dzīvokļiem.
Frezy
Frezy 13.10.2011 17:20
1986 сообщений на сайте

Ответы (4)

vai grāmatvedim arī pašam ir jāizstāda šie rēķini? Vai tikai jāapstrādā gatavi?

Tas notiek programmā, vai pa "vecam" excelī?

man atnes gatavus ap 70 komunālo rēķinus + 15 īres.

iesākumam es tos iemetu excelī ( vairākas mājas, katrai savs 6...+ gada beigās vieglāk veikt kontu korekciju)), kur smalki pa pozīcijām ir visi posteņi, tad savadu programmā, pārbaudu vai excelis "iet" ar programmu.

savadu banku + viss, kas saistīts (avn, statistika, atskaites).

pilnas 2-3 dienas galvu nepacēlis, (ja uzkaros tad ilgāk).

Tā kā esam grāmatvedību apkal.uzņēmums, tad summa ir ar pvn nedaudz virs 250ls.
Plataa
Plataa 13.10.2011 17:42
105 сообщений на сайте
Man bija 50 dzīvokļu māja, bija pašai jāizstrādā rēķini, jāseko līdzi ūdens patēriņam, slēgt līgumus par pakalpojumiem (ūdensapgāde,atkritumu izvešana, elektrība...)Kā arī man bija vēl 5 šī paša īpašnieka uzņēmumi. Vidēji par 1 uzņēmumu bija 100
Natali-ja
Natali-ja 13.10.2011 17:49
130 сообщений на сайте
Man 56 dzivokļu mājā alga 100 lati pirms nodokliem.
Amuil
Amuil 13.10.2011 21:30
26356 сообщений на сайте
По трудовому договору получается меньше - можно рассчитывать 2лата за квартиру. Управляющие предлагают свои услуги по 0,06-0,08 лата/кв.м общей площади дома. Попробую поместить в хранилище файл с сравнением стоимости услуг и зарплаты.
Andinus
Andinus 14.10.2011 10:11
565 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.