Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Printeris
Labdien cienījamās dāmas un cienījamie kungi. Man ir jautājums, man ir nopirkts printeris, kuram vērtība ir 57 ls, vai Jūs liekat uz pamatlīdzekli, vai mazvērtīgo inventāru. Grāmatvedības metodikā summa nav norādīta. Itkā jau parasti kādu gadu varbūt kalpo tie lētie printeri, vairāk jau ne.
Ответы (7)
Понятия малоценки сейчас нет- или ОС или в расходы (можно вести забалансовый учет). Цена низкая, прослужит не так долго- я бы списала сразу.
Es piemēram lieku uz pamatlīdzekļiem sakot ar 50.00 Ls
Ja ta rakstits Jusu metodika- tad ja!
Es pati metodiku negatavoju, jau sena tā metodika. Bet summiņa nav norādīta no kādas sāk norakstīt. Tāpēc iedomājos, ka varbūt ir kādas nianses? Man jau labāk gribētos uzreiz uz izdevumiem.
Nu tad norēdiet no kādas summas ir PL, tas ir svarīgi.
Ievediet kontu 7.kontugrupā - mazvērtīgais inventārs un lieciet uz to - izdevumos.
Paldies , pārtaisīšu metodiku pa savam.
Сначала спросите у своего руководства, что оно думает по этому поводу, а потом переделывайте методику.
Закрыть
Краткое описание нарушения