Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Система электронного декларирования (EDS)
iepriekšējā dienā sagatavotu pārskatu vairs neļauj parakstīt К списку тем
Matilde 02.11.2011 15:28
116 сообщений на сайте
116 сообщений на сайте
Ответы (7)
Ну вообще-то, последний день сдачи этого отчёта 31 октября и ничего нет странного в том, что 2 ноября вы не можете его сдать в ЭДС.
Ни-ни
Последний день сдачи зинёюмса - согласованная с СГДой дата платежа ОПГСС.
Сдайте с нулями во всех графах, а потом уточнение и аминь.
Последний день сдачи зинёюмса - согласованная с СГДой дата платежа ОПГСС.
Сдайте с нулями во всех графах, а потом уточнение и аминь.
tas nenotika šodien, bet gan laicīgi. man iesniegšanas datums ir 18.10 un tas tika darīts pāris dienas iepriekš.:-
Matilde 02.11.2011 22:23
116 сообщений на сайте
116 сообщений на сайте
Es gan mēģinātu šo jautājumu risināt nevis forumā, bet ar VID nodaļu. Ja reiz tiešām zināt, ka iesniegšanas termiņš ir 18. un sniedzāt pāris dienas iepriekš- Jums neļāva parakstīt, tad skaidrojiet šo jautājumu ar savu VID nodaļu. Varbūt viņiem skaitās, ka iesniegšanas termiņš ir 15.datums
Cleo
Vārds vietā.
Nesaprotu, kāpēc cilvēki baidās kontaktēties ar savu VID KACu.
Man tas nesagādā nekādas problēmas - gan piezvanu, gan aizbraucu. Pa telefonu mani pēc balss pazīst dažā VID KACā. Un nekādu problēmu.
Vārds vietā.
Nesaprotu, kāpēc cilvēki baidās kontaktēties ar savu VID KACu.
Man tas nesagādā nekādas problēmas - gan piezvanu, gan aizbraucu. Pa telefonu mani pēc balss pazīst dažā VID KACā. Un nekādu problēmu.
pārskats ir jāparaksta tā sagatavošanas dienā un tagad par 09.2011
varbūt nepareizs mēnesis bija?
varbūt nepareizs mēnesis bija?
Japaina 03.11.2011 09:34
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
labi noņemu šo diskusiju, bet tas nebija ar mani - vienkārši man pazvanīja un uzdeva šādu jautājumu - gribēju noskaidrot vai tā patiešām ir. Tā kā ar VID nevarēju šādu jautājumu risināt. Jauku dienu.
Matilde 03.11.2011 12:13
116 сообщений на сайте
116 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть