Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
НОВЫЕ АНЕКДОТИКИ К списку тем
Ответы (5897)
Ceļu satiksmes negadījumu apraksti no apdrošinātāju protokoliem:
Tā mašīna ieskrēja manēja, nebrīdinājusi par saviem nodomiem.
Tas puisis bija visur. Man nācās vairākas reizes grozīt stūri, pirms es viņu notriecu.
Es nobraucu uz apmales, paskatījos uz sievasmāti, un izbraucu cauri krastmalas norobežojumiem
Telefona stabs ātri tuvojās. Es centos nogriezt no viņa ceļa, bet viņš ietriecās manā mašīnā.
Neredzamā mašīna parādījās no nekurienes, ietriecās manā mašīnā un pazuda.
Es redzēju, kā lēnīgs pavecs vīrietis ar bēdīgu sejas izteiksmi vēlās nost no manas mašīnas motora pārsega.
Atgriežoties no darba, es iegriezos pie svešas mājas un iebraucu kokā, kura manas mājas priekšā nav.
Policijai es pateicu, ka neesmu ievainots, bet kad noņēmu cepuri, atklāju, ka ir ielauzts mans galvaskauss.
Avārija notika, kad es centos izkļūt no sānslīdes, sagriežot stūri uz citas mašīnas pusi.
Kad es sapratu, ka nevarēšu izvairīties no sadursmes, es piespiedu gāzi un ietriecos citā mašīnā.
Es tiku izsviests no savas mašīnas, kad tā nolidoja no ceļa. Vēlāk mani grāvī atrada klaiņojošas govis.
Tā mašīna ieskrēja manēja, nebrīdinājusi par saviem nodomiem.
Tas puisis bija visur. Man nācās vairākas reizes grozīt stūri, pirms es viņu notriecu.
Es nobraucu uz apmales, paskatījos uz sievasmāti, un izbraucu cauri krastmalas norobežojumiem
Telefona stabs ātri tuvojās. Es centos nogriezt no viņa ceļa, bet viņš ietriecās manā mašīnā.
Neredzamā mašīna parādījās no nekurienes, ietriecās manā mašīnā un pazuda.
Es redzēju, kā lēnīgs pavecs vīrietis ar bēdīgu sejas izteiksmi vēlās nost no manas mašīnas motora pārsega.
Atgriežoties no darba, es iegriezos pie svešas mājas un iebraucu kokā, kura manas mājas priekšā nav.
Policijai es pateicu, ka neesmu ievainots, bet kad noņēmu cepuri, atklāju, ka ir ielauzts mans galvaskauss.
Avārija notika, kad es centos izkļūt no sānslīdes, sagriežot stūri uz citas mašīnas pusi.
Kad es sapratu, ka nevarēšu izvairīties no sadursmes, es piespiedu gāzi un ietriecos citā mašīnā.
Es tiku izsviests no savas mašīnas, kad tā nolidoja no ceļa. Vēlāk mani grāvī atrada klaiņojošas govis.
-Mīļā, kur tu esi?
-Mašīnā, man pakaļ dzenas tramvajs, es nezinu kur braukt!
-Nobrauc no sliedēm un ieslēdz navigatoru!
-Neslēgšu, es ar viņu sastrīdējos!!!
-Mašīnā, man pakaļ dzenas tramvajs, es nezinu kur braukt!
-Nobrauc no sliedēm un ieslēdz navigatoru!
-Neslēgšu, es ar viņu sastrīdējos!!!
Dinaro 01.03.2013 13:09
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Atgriezies no komandējuma, biznesmenis sāk rakstīt pārskatu par izdotajiem līdzekļiem. Viņš raksta: Sievietes - 500 eiro.
To ieraudzījis, grāmatvedis aizrāda:
- Atvainojiet, tādi izdevumi nav paredzēti, tāpēc ieņēmumu dienestā, tas neies cauri...
- Kas tad jāraksta?
- Rakstiet kaut vai „naglu dzīšana", un viss būs kārtībā!
- Lieliski! - uzņēmējs atbild un raksta: „Naglu dzīšana - 500 eiro.
Āmura labošana - 1500 eiro."
To ieraudzījis, grāmatvedis aizrāda:
- Atvainojiet, tādi izdevumi nav paredzēti, tāpēc ieņēmumu dienestā, tas neies cauri...
- Kas tad jāraksta?
- Rakstiet kaut vai „naglu dzīšana", un viss būs kārtībā!
- Lieliski! - uzņēmējs atbild un raksta: „Naglu dzīšana - 500 eiro.
Āmura labošana - 1500 eiro."
Japaina 02.03.2013 22:38
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
"Gulēt uz muguras ir kaitīgi plaušām, gulēt uz vēdera ir kaitīgi kuņģim, gulēt uz kreisajiem sāniem ir kaitīgi sirdij, gulēt uz labajiem sāniem ir kaitīgi aknām." Dr.Bērziņš novēl jaukus sapņus...
Dinaro 04.03.2013 10:31
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Он:
- Привет, животное!
Она:
- Что ты сказал?!
Он:
- Ну, я пока ещё не определился, зайчик ты или котёнок. Вот и решил обобщить...
- Привет, животное!
Она:
- Что ты сказал?!
Он:
- Ну, я пока ещё не определился, зайчик ты или котёнок. Вот и решил обобщить...
Dinaro 04.03.2013 11:22
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Dinaro 04.03.2013 11:22
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Британские ученые выяснили, что человек за всю свою жизнь во сне съедает 7 пауков. КАК?
КАК им это удалось выяснить?
КАК им это удалось выяснить?
Dinaro 06.03.2013 08:38
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Skandāls turpinās! Zirvju pirkstiņu un krabju nūjiņu izstrādājumos atrasta arī jūras zirdziņu gaļa...
Dinaro 06.03.2013 08:38
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Dinaro 06.03.2013 08:46
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Приближается весна... Из-под кроватей появляются первые весы.
Dinaro 06.03.2013 10:04
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
- Девушка, где я мог вас видеть?
- Я модель!
- Извините, думал, настоящая.
- Я модель!
- Извините, думал, настоящая.
Dinaro 06.03.2013 10:04
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Nav svarīgi, ko domās citi - viņi tāpat domās, ko gribēs.
Šefs nav tas, kurš vada uzņēmumu, bet gan tas, kurš maksā naudu.
Uzklausījis mani, mans psihologs aizgāja parunāties ar savu psihologu.
Kāda jēga jēgai, ja jēgai nav jēgas?
Nekad nestāsti citiem par savām problēmām. Lielāko daļu tās neinteresē, pārējos - iepriecina.
Šefs nav tas, kurš vada uzņēmumu, bet gan tas, kurš maksā naudu.
Uzklausījis mani, mans psihologs aizgāja parunāties ar savu psihologu.
Kāda jēga jēgai, ja jēgai nav jēgas?
Nekad nestāsti citiem par savām problēmām. Lielāko daļu tās neinteresē, pārējos - iepriecina.
Japaina 06.03.2013 10:08
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Skandāls turpinās! Zirvju pirkstiņu un krabju nūjiņu izstrādājumos atrasta arī jūras zirdziņu gaļa...
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть