Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Noskaidrots Gada Grāmatvedis - 2011 К списку тем
Noskaidrots Gada Grāmatvedis - 2011
Skatiet foto reportāžu un uzziniet, kurš ir gada grāmatvedis - 2011
http://www.lid.lv/lv/bilances-konference---2011/
Ответы (17)
šādi konkursi nevienu neinteresē, Rimi Latvia nav nekāds brīnums, rakstiet savā
plz.lv
Tomēr domāju, ka katrs konkurss ir labs.
Rimi Latvia nav nekāds brīnums
.......................
Kāpēc jābūt brīnumam? Ar ko jūs Linete aizaitinājusi Rimi Latvia?
Starp citu, par šo grāmatvedi ļoti silti atsaucās līdzdarbinieki. Un konkursam pieteica viņu, pašai nemaz nepaziņojot.
Ļoti jauki, ka kāds novērtē savu grāmatvedi! Un Rimi grāmatvede izskatās - savu titulu godam nopelnījusi! Un balvas bija jaukas!
Linete, piedodiet, bet šoreiz Jūsu komentārs izskatās pēc plikas skaudības.
Es gan apbalvotu tādu grāmatvedi, kurš ir spējīgs izstrēbt īpašnieka savārītās ziepes un nedabūt uzrēķinus.
Bet te RIMI......
Vai domājat, ka lielos uzņēmumos vadība ziepes nesavāra? Un kā vēl! Un daudz lielākas. Un VID auditi ir pulka biežāk un daudz riebīgāki!
Vadīt kaudzi ar padotajiem arī ir ļoti grūti, ļoti!
Šobrīd jau bez pārbaudēm iztiek pakalpojumu sniedzēji.Mazajiem tirdzniecībā ir nepārtrauktas pārbaudes, jo ko gan visvieglāk veikt, kā sākot ar kontroles pirkumu un tad visu pārējo.Un darba laiks uz durvīm.
Da jebkurā gadījumā bija jauks, interesants un garšīgs pasakums.
Bija feina komanda, kas organizēja profesionālo tusiņu...
Kops kuriem laikiem mums ir svētku dienu par daudz?
Vismaz kaut kur kāds grāmatvedis tiek novērtēts.Lai veicas!:-)
Es gan apbalvotu tādu grāmatvedi, kurš ir spējīgs izstrēbt īpašnieka savārītās ziepes un nedabūt uzrēķinus.
Bet te RIMI......
piekrītu , bet RIMI ir pārāk oficiāls uzņēmums, un skaudība Andaz gan man nav.
Nu i ko tad jūs neieteicāt citu grāmatvedi, kurš jūsuprāt prot izstrēbt?
Kad bija piedāvājums, tad pārsvarā bija - "fui"
Asj?
man tie konkursi neinteresē, tāpat kā dziedošie šovi. Cik var konkursot un dziedāt, jārada produkts ko ražot un pārdot, lauku attīstības programmas jārada, vārdu sakot nopietnākas lietas
Konkursi jāuztrver kā atpūta. Nevar jau vienmēr būt tikai nopiets:-)
За коллектив бухгалтерии Рими можно только порадоваться,а побдительницу конечно поздравить:-)
Тусовка действительно была очень приятная
man tie konkursi neinteresē
.......................
kā tad "neinteresē", ja ir laiks un gribēšana sniegt komentārus?
расслабтесь...
будьте проще... и люди к вам потянутся...
Man gan patīk i šovi, i konkursi, i svētki - ka tik vairāk gaismas un prieka sirdī!
Tad jau arī auku attīstības programmas radīšana būs ar prieku!
Ko visiem novēlu - PASMAIDI, SIRDS GAIŠA KĻŪS!
Paldies par "paknābāšanu", tikai negatīva un dusmīga nu gan es neesmu, vienkārši cilvēkiem viedokļi mēdz atšķirties.
Закрыть
Краткое описание нарушения