Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
EDS К списку тем
Ultra 22.12.2011 14:26
51 сообщение на сайте
51 сообщение на сайте
Ответы (8)
ja tas ir skaidrs...tikai tur ta informacija , piemeram , ir diezgan novecojusi pedejais datums 11.11.2011....jau notikushas izmainjas decembrī , bet tur tas neparadas...
es gribēju tas izdrukas pieprasit lai atsuta man uz uzņemuma meilu ofic.dokumentu
es gribēju tas izdrukas pieprasit lai atsuta man uz uzņemuma meilu ofic.dokumentu
Ultra 22.12.2011 14:32
51 сообщение на сайте
51 сообщение на сайте
Rakstiet e-pastu savam VID KAC-am.
Man vēl joprojām atsūta.
NMDSā var pasūtīt par noteiktu periodu, tikai tur izdrukāt nav jēgas - vesela grāmata jādrukā.
Man vēl joprojām atsūta.
NMDSā var pasūtīt par noteiktu periodu, tikai tur izdrukāt nav jēgas - vesela grāmata jādrukā.
nu ok,
paldies!
paldies!
Ultra 22.12.2011 14:40
51 сообщение на сайте
51 сообщение на сайте
Summas veids: izveleties "Kopejā summa" - un būs jums normālā izskatā.
Svetlana 22.12.2011 14:41
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
NMDS
Atlikumu vēsture (pēc NM reģistrācijas VID struktūrvienības un VID Akcīzes preču pārvaldes datiem)
Ievadām vajadzīgo periodu
Summas veids: Kopējā summa
Pieprasīt aktuālu atlikuma vēsturi
Atlikumu vēsture (pēc NM reģistrācijas VID struktūrvienības un VID Akcīzes preču pārvaldes datiem)
Ievadām vajadzīgo periodu
Summas veids: Kopējā summa
Pieprasīt aktuālu atlikuma vēsturi
Dinaro 22.12.2011 14:42
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
...NMDSā var pasūtīt par noteiktu periodu, tikai tur izdrukāt nav jēgas - vesela grāmata jādrukā...
Tā nu gan nav.
Ja Summas veidu izlvēlas "Kopējā summa", tad ir tieši tādas pašas izdrukas kā sūta VIDs
Tā nu gan nav.
Ja Summas veidu izlvēlas "Kopējā summa", tad ir tieši tādas pašas izdrukas kā sūta VIDs
Dinaro 22.12.2011 14:43
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть