Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Komisijas veikals
Labdien,
vai starp foruma lietotājiem ir kāds komisijas veikala īpašnieks, vadītājs, pārdevējs vai grāmatvedis?
Labprāt dibinātu kontaktus kopīgu tēmu, jautājumu, problēmu u.t.t. pārrunāšanai elektroniski.
Atsaucieties uz e-pastu
iveta30@inbox.lv
Ответы (14)
А что именно вас интересует?
Dažādi, piemēram, šobrīd man ir aktuāls jautājums par preču iepirkšanas aktu no fiziskām personām uz fiziskai personai izsniedzamā kvīts par preču nodošanu komisijas veikalā.
Kur nopirkt? Kā izskatās?
man ir aktuāls jautājums par preču iepirkšanas aktu no fiziskām personām
Īpašuma tiesības uz preci līguma darbības laikā ir Komitentam.
Kādu laiku atpakaļ Veidlapās varēja nopirkt komisijas kvītis, un pat teica, ka sadrukās vēl,bet acīmredzot,joprojam laikam to nav. Bet variet uztaisīt pati. Abu pušu rekvizīti, preces nosaukums,daudzums, cena, komisijas summa... Un tad teksts, kas bija standarta kvītīs: Preces, kas nav realizētas X dienu laikā, veikals ir tiesīgs pārdot par ....no sākotnējās cenas.Nākošajās X darba dienās nepārdoto mantu veikals var pārdot, pārcenojot par.... Turpmākajās X dienās veikals nepārdoto mantu var pārcenot, vienojoties ar komitentu. Ja komitents izņem preci no veikala, viņš samaksā X% no preces sakuma vērtības. Paraksts.
Naudu saņēmu...
Nodoto preci atpakaļ saņēmu...
Iekasēts... Paraksti,utt..
Bet Jums jau droši vien izstrādāti pašiem savi nosacījumi, ar kādiem pieņemiet komisijā. Tos arī kvīti pieminiet.
Iepirkuma akti Veidlapās nopērkami, vai google pameklējiet.
Pareizāk būtu algot grāmatvedi.
Cik saprotu, tad jautājumu jau uzdod grāmatvede.Komisijas veikali, lombardi ir ar tādu specifisku grāmatvedību.Vispirms jāizlasa spēkā esošie MK noteikumi.
Es gan saprotu citādi.
Lietotāja vārds Iveta_m
Reģistrācijas datums 28.12.2011 20:52
Nodarbošanās Uzņēmuma vadītājs
Japaina
Vai Jūs šogad būsiet šeit dežūrējošā zīlniece?
Es tikai mācos par zīlnieci.:-)
Skaidrs - sama kolduņja.
a vot sakiet. nes cilveki komisija? daudz nes? ko nes?
Kalvīt - tagad cilvēki komisijas veikalos visbiežāk nodod veselo saprātu un loģisko domāšanu.
Закрыть
Краткое описание нарушения