Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
57 строка и приложение к декларации К списку тем
Ответы (17)
12.4.2.1 apliekamā persona par saņemto atlaidi, atpakaļ nosūtītajām precēm, anulēto pirkumu, saņemto preču (pakalpojumu) samazināto cenu vai atpakaļ saņemto avansu ir saņēmusi nodokļa kredītrēķinu iepriekš aprēķinātā priekšnodokļa koriģēšanai, šajā ailē norāda iepriekš saņemto preču (pakalpojumu) vērtības samazinājumu vai anulētā pirkuma vērtību ar mīnusa zīmi;
Bet - atsevišķi nav jānorāda, iet kopējā summā, ja zem 1000 latiem
Bet - atsevišķi nav jānorāda, iet kopējā summā, ja zem 1000 latiem
Ir 1640 noteikumos par mīnusiem, palasiet uzmanīgāk.
http://www.likumi.lv/doc.php?id=202945&from=off
http://www.likumi.lv/doc.php?id=202945&from=off
Дейсвительно про расшифровку сверх 1000 есть.Спасибо,я туда не дочитала:-x А приложение тогда математически не идет с 60 строкой? Я просто хочу напрячь програмеров.
Ja izlasa 1640. noteikumus, tad top skaidrs, ka matemātisku sakritību starp deklarāciju un pielikumiem nav vispār!
Vienīgais, kad pilnībā viss sakrīt, ja nav ne avansu, ne kredītrēķinu, nekā, tikai primitīvi ieņēmumi
Vienīgais, kad pilnībā viss sakrīt, ja nav ne avansu, ne kredītrēķinu, nekā, tikai primitīvi ieņēmumi
Toties VIDs biežāk piezvana, lai paprasītu, kāpēc tāda aile deklarācijā nesakrīt ar kādu no pielikumiem
Tad viņiem smuki var pajautāt: bet vai tad ir jāsakrīt?
Tad viņiem smuki var pajautāt: bet vai tad ir jāsakrīt?
Так тоже может быть.Мне для себя было удобно в программе видеть. А ныне в приложении в эдс нет общей суммы.Захочешь сумму проверить -возьми калькулятор.А у меня листа 3-4:-D
Девочки,просветите меня пожалуйста
Был возврат товара от физика
Ставлю в 67 строку
Заполняю ПВН1(1) - сумма предналога 62 лата
Надо показать возврат - сумма налога 105 лата
Показываю как разницу? И не расшифровываю?
Был возврат товара от физика
Ставлю в 67 строку
Заполняю ПВН1(1) - сумма предналога 62 лата
Надо показать возврат - сумма налога 105 лата
Показываю как разницу? И не расшифровываю?
Ja pareizi sapratu, ka 67.rindā ir 105Ls, tad pielikuma T rindā ir nevis starpība , bet summa 167Ls.
Ja preču pārdošana un atgriešana bija vienā periodā, tad korekcijas ailes vispār nevajag aiztikt, samazina realizāciju.
Ja preču pārdošana un atgriešana bija vienā periodā, tad korekcijas ailes vispār nevajag aiztikt, samazina realizāciju.
57. rindā, ja jūsu uzņēmums atgriež preci, un atšifrēt PVN1 atsevišķā rindā, bet ar mīnus zīmi, tagad VID visiem zvana lai atšifrē, uzņēmumu reģ. Nr. preci un pvn cik? Viņiem jaunā versijā met ārā ja nav atšifrēta 57. rinda.
Вообще-то, покупатель товара физик и ему фиолетово, в какую строку чего включать и с каким знаком. А у продавца коррекция налога идёт в 67-ю, и совсем не с минусом.
Ну и пусть не сакрит тогда.Завтра програмер запрограмерит мне с минусом и лады.Я была уверена,что не надо расшифровывать.:-x
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть