Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Atskaišu starplaikā stresa noņemšanai! К списку тем
Atskaišu starplaikā stresa noņemšanai!
Kaķi noņem stresu-sen zināma patiesība!
Gribu paziņot visiem kaķistiem,ka ir jauns i-veikals,kur iegādāties dzīvnieku barību "Miluliem.lv"
Labas cenas un sortiments! Iepakojums un piegāde pēc izvēles!
Mani kaķi sajūsmā un es arī.
Anita.
Ответы (13)
UZMANĪBU! Ja Jūsu maksājumu karte ir piesaistīta latu kontam, PayPal maksājuma summu latos no Jūsu konta noņems pēc sava kursa, kas var atšķirties no Latvijas Bankas noteiktā valūtu kursa.
можно поподробней?
И о стоимости доставки скромно умалчивается.
Я сравнила цену на сухой корм Hills, я заказываю на другом сайте, намного дешевле.
Lulasevi, спасибо за инфу, не было времени сравнить по ценам.
Lulasevi, а что за сайт?
Моя кошка тоже Хиллз любит
Salidzināju piemēram kaķu Hill's Feline Adult Optimal Care™ with Tuna. Anno44 reklamētajā veikalā 10 kg maksā 51,99 Ls, bet zoozoo (kur parasti iepērkos) tāds pat iepakojums maksā tikai 46,00 Ls.
http://zoozoo.lv/product/1670/c
Lulasevi
Tas pats veikals, kurš arī man patīk.Tur tiešām normālas cenas un attieksme. Ja palūdz, arī paraudziņus atved. Man liels tas lopiņš - vācu aitu suns, barību daudz vajag, tāpēc ietaupījums ir jūtams.
сходила на зоозоо
консервы, которые беру для собак, в магазине динозоо дешевле
ну что у нас за странная интернет-торговля
suņu barībai iesaku
www.platinum.lv
Ludmila_st, rudens izstādē Skonto hallē paņēmu Platinum paraudziņus, manai dāmai ne pārāk patika.
Baroju ar 2/3 Royal Canin Vācu aitu suņiem (pērku Dinozoo, kad sakrāju 15% atlaidi), 1/3 Orijen (pērku zoozoo.lv). Smirduļus pasūtu pa tiešo no
www.dailes.lv, tur gan ne vienmēr ir pieejami visi produkti, tāpēc ņemu 10 kg uzreiz un turu uz balkona.
AndaB , aha- man ar bija viena dāmīte, kas diezko neēda sākumā, bet tagad liek iekšā ka prieks:)
Да у меня в магазине дешевле, чем по этим ссылкам...
Тоже не поняла, какой смысл брать упаковками, если в магазине дешевле
Закрыть
Краткое описание нарушения