Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Semināri, ko apmeklējat К списку тем

Semināri, ko apmeklējat
Labdien, kolēģi!
Vēl pirms pusotra gada strādāju firmā, kas sniedz grāmatvedības pakalpojumus... Seminārus apmeklēja priekšniece, un pēc tam mums rīkoja sapulces un par jaunumiem informēja. Ikmēneša VID seminārs man joprojām ir obligātais pasākums, bet... biju BKA, un no janvāra strādāju citā darbā, kur esmu vienīgā grāmatvede... Labi, GP sagatavos iepriekšējā grāmatvede! Tomēr mani nepamet sajūta, ka nezinu visu, kas mainījies šī pusotra gada laikā. Domāju apmeklēt seminārus Rīgā- šobrīd tēmas par gada pārskatiem- bet nevaru izlemt, pie kā klausīties.. Jadviga Neilande, Maija Grebenko, varbūt pie kāda cita speciālista?
Ja vien tas nav biznesa noslēpums, varbūt varat padalīties ar info, kuru speciālistu lasītie semināri Jums šķiet vērtīgi?
Ingab
Ingab 27.02.2012 09:51
32 сообщения на сайте

Ответы (3)

Grebenko.
Cleo
Cleo 27.02.2012 10:14
19234 сообщения на сайте
Vislabākos seminārus lasa: Jūlija Bojarenko, Nelda Janoviča un Ieva Liepiņa.
Inga - ja Jūs ar Jumis strādājat, tad dabūsiet bezmaksas semināru par GP.
Andaz
Andaz 27.02.2012 11:29
27892 сообщения на сайте
Cleo, Andaz- paldies par atbildēm!
Vislabākos seminārus lasa: Jūlija Bojarenko, Nelda Janoviča un Ieva Liepiņa.
Inga - ja Jūs ar Jumis strādājat, tad dabūsiet bezmaksas semināru par GP.
Andaz 27.02.2012 11:29
Man jāstrādā ar AccorProfi- mantojums no iepr. grāmatveža. Nu neko, pierodu pamazām
Ingab
Ingab 27.02.2012 12:09
32 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.