Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

uzņēmuma līgums un nodokļi К списку тем

uzņēmuma līgums un nodokļi
Firmai ir noslēgts uzņēmuma līgums ar fizisku, nereģistrējušos personu, par konkrēta darba veikšanu. Līgumā paredzēts, ka daļa naudas tiek izmaksāta augustā, bet daļa septembrī. Reāli nauda tiks pārskaitīta tikai septembra beigās. Ko rakstīt Ziņojumā par soc.iemaksām? 4. un 5. ailē to daļu, kas bija parezēta par augustu? Un 6. pielikums man tātad jāiesniedz oktobrī (ja nauda tiek izmaksāta septembrī)? Vai es varu IIN pārskaitīt brīdī, kad izmaksāju darbiniekam algu? Man nav bijusi saskarsme ar šāda veida līgumiem, tāpēc tik daudz jautājumu. Paldies
Sunusene
Sunusene 14.09.2004 13:12
21 сообщение на сайте

Ответы (1)

Ja noslēgts uzņēmuma līgums, bet darbinieks nav saņēmis atlīdzību, Jums tik un tā viņš jāiekļauj Ziņojumā par darba ņēmēju VSAOI un IIN par katru mēnesi, kamēr viņš strādā (jo Jūs par viņu sniedzāt Ziņas par darba ņēmēju kustību). Ziņojuma 4. un 5. ailē būs 0, un riska nodevu nav jāmaksā. Arī IIN tur nav jāuzrāda.

6.pielikumuun arī 1. (166. MK noteikumu), manuprāt, jāiesniedz oktobrī.

IIN un VSAOI nav jāpārskaita atsevišķi no visu pārējo darbinieku nodokļiem. Darat to parastajā datumā.
Mu-maija
Mu-maija 14.09.2004 13:20
15885 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.