Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
e-pasts
Vai kāds zina, kā darbojas e-pasts šajā forumā?
Man cilvēks atrakstīja, es iegāju, izlasīju, atbildēju.
Un tikt atpakaļ uz forumu nevar - kaut kāds kārtējais murgs!
Ответы (38)
Man tagad e-pasts patīk, visu var saprast.
Saprašana - Dieva dāvana.
Šajā gadījumā man tās pietrūkst.
Izdzēst e-pastu joprojām nevar - diezi cik mūžus tie nevajadzīgie tur vēl krāsies.
Izdzēst var tad, ja atver.
Es nevaru nekādā viedā izdzēst - ne atverot, ne arī aizverot. Sen jau kā noriebies tas bulšits!
Es nevaru nekādā viedā izdzēst - ne atverot, ne arī aizverot. Sen jau kā noriebies tas bulšits!
Pārbaudiet, vai e-pasta uzstādījumos jums nav atzīmēts punkts «Dzēšot marķēt vēstules kā dzēstas, bet nedzēst» (sk. pievienotu attēlu).
Nekas tamlīdzīgs nebija iestatījumos.
Pamainīju iestatījumus - lai nerāda dzēstās vēstules - nekas nemainās - izdzēst nevar.
Nobļaujas, error, un tas arī viss.
Administrator, paldies par visu labo, ko esat darījuši.
Taču Jūsu radītais e-pasts "ņe stoit viedennogo jaica"!
Neņemiet ļaunā!
Iesaku pč iespējas ātrāk to likvidēt kā šķiru.
Iedomājieties - man, kas ar datoru strādā kopš pirmās dienas, kad Latvijā vispār parādījās dators, tagad jābeidz speciāli kursi, lai vgk prastu apieties ar e-pastu.
Zirgam jāsmejas!
pč iespējas = pēc iespējas
P.S. Ir pietiekami daudz par brīvu pieejamu pilnīgi normālu e-pasta serveru, lai šo, "ar cirvi taisīto", neviens sevi cienošs cilvis neizmantotu.
Tikko pārbaudīju, viss dzēšas, jāiezīmē, var izdzēst visas kopā.Jums tur kāda cita problēma.
Droši vien problēma man galvā.
Japaina - iestatījumos Jums kuros lauciņos ir ķekši?
У меня тоже все удаляется.
Jūs esat advancētākas par mani.
Es neesmu gājis kursos, lai apgūtu šo e-pastu, un arī neplānoju tādos piedalīties.
Priecājieties visi, kuri to murgu saprotat.
Man tikai kliedz "error", tas arī viss.
Vispār es tur neko neesmu mainījusi.
Pers.iestatījumi-->dot priekšroku HTML
-->rādīt pielikuma attēlus zem vēstulēm
-->miskaste-->trash
-->atzīmēt dzēstas vēst.kā izlasītas
-->nerādīt dzēstas vēstules
Es jau arī neko nebiju aizticis. Tagad admin. ieteica pārbaudīt - tad nu saliku ķekšus kā sapratu. Bet jēgas jau tāpat nekādas - ne bez ķekšiem, ne ar ķekšiem.
А что смешного то? Вместо О написал А, ну не знает человек, что слово спасибо - это спаси Бог. В латышском вероятно paldies - palīdz Dievs, мы ж все из язычников
я не над грамматикой смеюсь, думала Aivars007 с иронией ответил, ну да ладно
а почта на самом деле неудобная.
А что смешного то? Вместо О написал А, ну не знает человек, что слово спасибо - это спаси Бог. В латышском вероятно paldies - palīdz Dievs, мы ж все из язычников
я не над грамматикой смеюсь, думала Aivars007 с иронией ответил, ну да ладно
а почта на самом деле неудобная.
Trāpīts kā ar kulaku uz acs.
Nu traks var palikt ar šo e-pastu.
Ieeju šodien atkal - domāju - a varbūt kaut kas mainījies.
Nospiežu vienu pogu... un... pēkšņi pazūd absolūti viss - gan ienākošie, gan nosūtītie, gan uzmetumi!
Nodomāju - nu i paldies Dievam! Nu tad beidzot!
Kas tev deva!
Ieeju no jauna - atkal viss vecajās vietās!
Turiet kāds man roku mutei priekšā, lai es atkal nesaku visu, ko domāju par šī foruma e-pastu!
Jauna nedēļa sākas, ko neteiksi!
Спасибо администратору за возврат возможности видеть число непрочитанных писем!
Nu traks var palikt ar šo e-pastu.
Ieeju šodien atkal - domāju - a varbūt kaut kas mainījies.
Nospiežu vienu pogu... un... pēkšņi pazūd absolūti viss - gan ienākošie, gan nosūtītie, gan uzmetumi!
Nodomāju - nu i paldies Dievam! Nu tad beidzot!
Kas tev deva!
Ieeju no jauna - atkal viss vecajās vietās!
Turiet kāds man roku mutei priekšā, lai es atkal nesaku visu, ko domāju par šī foruma e-pastu!
Jauna nedēļa sākas, ko neteiksi!
Ceru ka salabojam jūsu aprakstītas kļūdas.
Закрыть
Краткое описание нарушения