Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
VGK draugi
Visi jau droši vien esat pamanījuši, ka forumā parādījusies jauna sadaļa - Draugi.
PALDIES visām draudzenēm, kuras mani iekļāvušas savu draugu sarakstā!
Tikai žēl, ka nevar redzēt, kas kuram ir draugs. Es protu apskatīties tikai savus draugus.
Varbūt kāds no Jums zina, kā var redzēt vismaz drauga draugus?
...а ещё игры...игры нужно добавить...фермы там всякие, стройки!
Atbalstu ar visām četrām!
Vēl vajag, lai par katru profila apskatīšanos ir jāmaksā.
Jāievieš arī VIP lietotāji, sudraba konti un zelta konti.
Чего это диенас наудас поменьше. У нас все в полном объеме. А из игр настаиваю на шариках!
Es savukārt настаиваю на The Rise of Atlantis. Vai arī Zuma.
На самом деле, VGK, зачем Вы это делаете? нам комфортно и так, без всяких этих штучек! Может я конечно обобщаю, но большинству так точно!
Nav ko stresot. Kam patīk, lai lieto jauninājumus, kam nepatīk, lai ignorē. Tikai es gribētu redzēt savus draugus kas mani ir pievienojuši, tā teikt uzaicinājuši, tad es apstiprinu vai nē.Nu apmēram kā
draugos.lvRedzu e-pastā mani ir pievienojuši kā draugu. Labi būtu, ja tas nenotiktu caur kādu citu e-pastu, bet tieši šeit VGK.
Соц. сети бывают разные. На VGK мы применили модель одностороннего добавления друзей как в Google Plus и Twitter. Кстати, тот же Facebook раньше имевший только систему обоюдного подтверждения «дружбы» с недавнего времени так же ввел функцию односторонней «подписки».
Илма, это был ответ на ваш вопрос. Я его задавала страницей раньше.
Paldies, Albina, kas nu visu var izlasīt.
Nuja manas datorzināšanas nav tik plašas. Un kāds ir "labums ", ka piemēram pievienoju vienu vai otru kā draugu?
Скучно создателям ВГК, вот и развлекаются
Nu i ļoti labi. Visiem sveiciens pūpolu svētdienā!!!!
Apaļš kā pūpols, apaļš kā pūpols, slimībā ārā, veselība iekšā!
• Sarkans kā ābols, zaļš kā zars, vesels kā rutks, drošs kā lauva, veikls kā vāvere.
• Pūpols, pūpols - apaļš kā pūpols, vesels kā rutks, lunkans kā žagars, sarkans kā ābols, zaļš kā zars, drošs kā lauva, veikls kā vāvere. Veselība iekšā, slimība ārā.
• Pūpolī, pūpolī, slimībā ārā, veselība iekšā!
• Apaļš kā pūpols, lunkans kā žagars, skaists kā lecoša saulīte! Slimība ārā, veselība iekšā!