Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Pateicība VGK administrācijai К списку тем
Pateicība VGK administrācijai
Tiešām Paldies VGK administrācijai, kas iegulda savu laiku un darbu, izdomu un fantāziju, lai mēs te varētu komunicēt, apmainīties ar domām, padomiem, dažreiz jociņiem.
Atkāpjoties pagātnē, gribas pateikt paldies, ka šāds forums uzradās tieši tad, kad man tas bija nepieciešams. Tajā tālajā 2001.gadā, kad šeit ieklīdu un klusītēm vēroju, lasīju diskusijas un mācījos no gudrākiem kolēģiem, es daudz ieguvu no foruma un joprojām gūstu gandarījumu.
Tāpēc vienkārši paldies, ka Jūs esat.
Ответы (13)
Tāpēc vienkārši paldies, ka Jūs esat.
Piekrītu.
Paldies! Piekrītu visam Cleo iepriekš teiktajam. Ja atmiņa neviļ, es šeit ieklīdu 2002.gadā. Arī es lasīju, mācījos, jautāju un tā pamazām.... ir jau 2012.gads Turpināsim sadarboties!
Paldies arī no manis.Žēl,ka nevar vairs redzēt, kad ir reģistrējies, tā var arī aizmirst.
И я присоединяюсь со словами благодарности.
ASV pateicības diena tiek svinēta novembra ceturtajā ceturtdienā, bet Kanādā to atzīmē oktobra otrajā pirmdienā.
Latvijā - parasti marta pēdējā otrdienā - šogad sanāk 27.martā.
Paldies vgk administrācijai.
Pievienojos labajiem vārdiņiem! Lai VGK administrācijai viss ieplānotais izdodas!
Lai neaizmirst par VIP lietotājiem, par sudraba un zelta kontiem.
Un par maksu no jautātājiem un par maksu atbildētājiem.
Paldies nekad nevar būt par daudz! No manis arī paldies!
и я присоединяюсь, Большое Спасибо VGK, что Вы есть!
Paldies no manis arī vgk administrācijai!
Un liels, liels paldies visiem, kas man ar atbildēm palīdzējuši "atrast pareizo ceļu" grāmatvedībā un nodokļos!
Со словами признательности и благодарности.
Как, впрочем, и к форумчанам!
Arī no manis LIELS PALDIES krātuvītē!!!!!
Закрыть
Краткое описание нарушения