Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения

no pašnodarbinātas personas uz mikrouzņēmumu К списку тем

no pašnodarbinātas personas uz mikrouzņēmumu
sveiki! jautājums ir - ja šobrīd cilvēks ir pašnodarbināta persona, bet vēlas pārreģistrēties par mikrouzņēmumu, tad kādas darbības jāveic, un vai to var darīt jebkurā laikā, piemēram, aprīlī? paldies
Akrasta
Akrasta 27.03.2012 22:11
3 сообщения на сайте

Ответы (5)

Nevar šobrīd , varēs tikai sākot ar nākošo gadu, ja par to iesniegs pieteikumu līdz 15.decembrim
Ilma
Ilma 27.03.2012 22:14
30495 сообщений на сайте
Откройте свое СИА за 1 лат- сразу плательщик микроналога. Если Вам действительно микроналог платить выгоднее.
Tatajna
Tatajna 27.03.2012 22:21
4215 сообщений на сайте
Ļoti vienkārši - pašnodarbinātā statusu slēdz VIDā, un reģistrē SIA ( vienalga ar kādu statūtu summu) uzreiz kā MUN maksātāju. Pašnodarbinātā statusu vari arī pagaidām neslēgt. Tikai tad vajag atcerēties tukšās atskaites nodot. Ja gribi pašnodarbināto kā MUN maksātāju tad gan -jāraksta iesniegums līdz 15.decembrimun rad tikai no 1.janvāra.
Zicits
Zicits 20.04.2012 17:53
127 сообщений на сайте
Tikai tad vajag atcerēties tukšās atskaites nodot.

Kādas tieši tukšās atskaites?
Aivars007
Aivars007 20.04.2012 19:32
26984 сообщения на сайте
Un vēl - jautājuma autors nav nevienu vārdu rakstījis par MU nodokli. Ja kas.
Aivars007
Aivars007 20.04.2012 19:32
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.