Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Pirms uzņēmuma dibināšanas iegādātas jau preces tālākpārdošanai К списку тем
Pirms uzņēmuma dibināšanas iegādātas jau preces tālākpārdošanai
Labdien!
Situācija šada ir plānots atvērt apģērba veikalu, kuru vēl tikai dibinās, bet aptuveni 200 Ls vērtībā jau ir iegādāts pirmais apģērbs tālāk pārdošanai ar visām pavadzīmēm, kā to legāli lai pataisa, vai nav nekādu variantu un iespēju?
Ответы (9)
Pavadzīmes kam izrakstītas?
Tur ir norādīts uzņēmuma nosaukums kāds, būs bez reģistrācijas numura.
No turienes kur tika prece iegādāta nepārpauda vai uzņēmums ir esošs
Neesksistējošam uzņēmumam izrakstīti dokumenti nekam nav derīgi. Vēl jo vairāk, ka tādā dokumentā pat teorētiski nebija iespējams ierakstīt uzņēmuma reģistrācijas numuru. Arī šī iemesla dēļ dokuments nav derīgs.
Tas ir tas pats, kas ar pliku pēcpusi rāpties eglē vai priedē.
Nespēju iedomāties, kurš no šī foruma dalībniekiem izsniegs Jums atļauju "legālai pataisīšanai".
Es noteikti neatļauju.
Kā var izrakstīt pavadzīmes uzņēmumam, kurš neeksistē? Tas kurš , pārdeva šīs preces arī ar galvu nedraudzējas!!!!
Пипец!!!
Iesaku uzpras'it VIDam - vini zin ka!
Legāli nevar nekādi, bet ir jau varianti
Vienīgā iespēja nodibinātam uzņēmumam nopirkt šīs preces no kādas fiziskas personas kā viņa personīgo mantu. 200 Ls nav liela summa, jācer, ka tai fiz.personainepiešūs saimniecisko darbību.
Piešūs gan!
Jo es būšu pirmais, kurš nostučīs.
Man nedod paēst, dod tikai kādu nostučīt!
Закрыть
Краткое описание нарушения