Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Rēķins К списку тем
Ответы (22)
Es nezinu cik jāmaksā.
Man nav šī abonementa.
Varu mierīgi iztikt.
Par to naudiņu labāk nopērku Volgas vīnu un cigaretes Prima.
Man nav šī abonementa.
Varu mierīgi iztikt.
Es nezinu cik jāmaksā.
Man nav šī abonementa.
Varu mierīgi iztikt.
Man nav šī abonementa.
Varu mierīgi iztikt.
Akdam un Belomor kanal
Kāda patīkama nostaļģija. Man vectētiņš pīpēja tika prīmu, bet vecmāmiņa tikai belomor kanal. Vai otrādfi, lāga vairs neatceros.
p.s. Volgas vīnu un Akdam gan nedzēra.
p.s. Volgas vīnu un Akdam gan nedzēra.
Bija tāds laiks: Moka un "Pūkainā naba", "Stiprais Ansis" (krodziņā Vecrīga), Allažu ķimelis un Rislings....
.......Jaunība, jaunība, sārtais vīna trauks!......
.......Jaunība, jaunība, sārtais vīna trauks!......
Papirosi ir zīdpapīra čaulītēs iepildīta smalki sagriezta dzeltenā tabaka. Šai čaulītei klāt ir pielīmēta vēl viena čaulīte, kas ir bez tabakas un no daudz biezāka papīra. Tā pilda iemutņa funkciju. Ar tabaku pildītā čaulīte sastāda apmēram trešo daļu no papirosa. Čaulīte bez tabakas ļauj turēt papirosu rokā un pilda šķēršļa funkciju, lai tabaka nenokļūtu mutē, tomēr galvenā funkcija ir būt par iemuti.
Papirosus var uzskatīt par vienu no cigarešu evolūcijas pakāpēm, jo papirosi parādījās pirms tām. ASV no papirosu ražošanas atteicās jau pēc Otrā pasaules kara. Papirosi atšķiras pēc iemutņa garuma un tabakas kvalitātes. No cigaretēm papirosi atšķiras ar to, ka tiem nav filtra un to papīrs liek papirosa tabakai lēnām degt. Papirosu smēķēšana atstāj negatīvu ietekmi uz cilvēka un viņam apkārt esošo veselību.
Papirosus var uzskatīt par vienu no cigarešu evolūcijas pakāpēm, jo papirosi parādījās pirms tām. ASV no papirosu ražošanas atteicās jau pēc Otrā pasaules kara. Papirosi atšķiras pēc iemutņa garuma un tabakas kvalitātes. No cigaretēm papirosi atšķiras ar to, ka tiem nav filtra un to papīrs liek papirosa tabakai lēnām degt. Papirosu smēķēšana atstāj negatīvu ietekmi uz cilvēka un viņam apkārt esošo veselību.
Cigarete (vācu: zigarette, franču: cigarrete — neliels cigārs) ir smēķēšanai domāts tabakas izstrādājums, kas sastāv no papīra cilindra, kurā iepildīta smalki sagriezta tabaka.
Smēķējot viens cigaretes gals tiek aizdedzināts, bet pa otru sadegušās tabakas dūmi tiek ieelpoti. Aizdedzinātajā galā izveidojas kvēlojoša ogle, kura tiek uzkarsēta līdz pat 900 grādiem ar katru elpas vilcienu.[1] Lielākoties mūsdienās cigaretēm vienā galā atrodas no celulozes izgatavots filtrs, kas aiztur darvas un citu kaitīgo vielu ieelpošanu, tomēr cigaretes var būt arī bez filtra. Papīrs, kas aptver tabaku, ir izgatavots no linšķiedras vai citiem materiāliem. Rūpnieciski ražota cigarete vidēji ir 84 milimetrus gara un diametrā no 7 līdz 8 milimetri. Tās pārdod paciņās, kurās parasti ir 20 cigaretes.
Smēķējot viens cigaretes gals tiek aizdedzināts, bet pa otru sadegušās tabakas dūmi tiek ieelpoti. Aizdedzinātajā galā izveidojas kvēlojoša ogle, kura tiek uzkarsēta līdz pat 900 grādiem ar katru elpas vilcienu.[1] Lielākoties mūsdienās cigaretēm vienā galā atrodas no celulozes izgatavots filtrs, kas aiztur darvas un citu kaitīgo vielu ieelpošanu, tomēr cigaretes var būt arī bez filtra. Papīrs, kas aptver tabaku, ir izgatavots no linšķiedras vai citiem materiāliem. Rūpnieciski ražota cigarete vidēji ir 84 milimetrus gara un diametrā no 7 līdz 8 milimetri. Tās pārdod paciņās, kurās parasti ir 20 cigaretes.
Cik smalki un izsmeļoši.
Laikam būs jāsāk smēķēt.
Tikai nevaru izvēlēties - papirausus, cigaretes, cigarellas vai cigārus.
Vai varbūt labāk uzreiz sākt ar zālīti vai ūdenspīpi.
Laikam būs jāsāk smēķēt.
Cik smalki un izsmeļoši.
Laikam būs jāsāk smēķēt.
Laikam būs jāsāk smēķēt.
Papirosu smēķēšana atstāj negatīvu ietekmi uz cilvēka un viņam apkārt esošo veselību.
Tas pats gan par cigaretēm, cigarillām un pārējām ....
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть