Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Lai izvairītos,ka firmas darbinieki veido savus mikrouzņēmumus,ir tāds punkts,ka mikrouzņēmumam nedrīkst būt ienākumi tikai no viena avota.Vai tā ir patiesība? К списку тем
Lai izvairītos,ka firmas darbinieki veido savus mikrouzņēmumus,ir tāds punkts,ka mikrouzņēmumam nedrīkst būt ienākumi tikai no viena avota.Vai tā ir patiesība?
Jautājums sekojošs, esmu "dzirdējis", ka, lai izvairītos, ka firmas darbinieki veido savus mikrouzņēmumus, ir tāds punkts, ka mikrouzņēmumam nedrīkst būt ienākumi tikai no viena avota. Mikrouzņēmuma likumā un grozījumos neko tādu neesmu redzējis.
Bet tā varētu būt? Kur to jāmeklē, kur tas ir atrunāts? Palīdziet lūdzu
Ответы (11)
Nē, tā nav patiesība.Padomājiet loģiski, kā valsts var noteikt - cik uzņēmējam būs klientu. Galvenais , lai Jūs samaksājiet likumā paredzētos nodokļus un nodevas.Unkārtojat grāmatvedību atbilstoši likumdošanas aktiem.
Смотрим 8 сатью, часть 2.2 закона о ПНН и если хоть один пункт этой статьи выполняется, то это уже трудовые отношения с физиком, а не услуги, оказываемые микриком.
Mikriņš samaksās savus 9%, bet pakalpojumu saņēmējs būs spiests no MU samaksātās naudas aprēķināt IIN un VSAOI
Malači, optimizējiet vien tālāk!
Kamēr visu mikrouzņēmumu saraksts nav pieejams publiski, kā lai es zinu, ka slēdzu līgumu, vai jau sen kā sadarbojos ar "nelieti" mikru?
Iesledziet līgumā ar viņiem par viņu atbildību par nepaziņošanu par to, ka viņi ir MU.
No soda jūs tas neatbrīvos, bet vismaz būs iespeja regresa kārtībā no viņiem atgūt šo summu.
Ne visi mikriņi ir nelieši- piemēram es ne
Kāpēc uzreiz - nelieši?
Civēki vienkarši var šo-to nemaz nezināt
Интересно, а налоги и штраф выпишут на микрика или на работадателя?
Ну тут хоть логика сработала!
Закрыть
Краткое описание нарушения