Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

gribu dibinat 1 dalibnieka sia К списку тем

gribu dibinat 1 dalibnieka sia
itka kadus papirus nest ir skaidrs.

nav skaidrs par pvn registru, ja es tomer klusu maksatajs, tad bus jamaksa ari, nevis tikai atgut par telpu iri, elektribu, nakotne par auto lietosanu, utt?

un ja sia tikai ieperks, un parsvara ar dzivo naudu, bet neko nepardos, tad ka ar pvn.

itka ja ieperk, pvn neveidojas.
Moscowneversleep
Moscowneversleep 16.07.2012 11:43
83 сообщения на сайте

Ответы (9)

Это вы сейчас про что?
И откуда такая информация?
Brita
Brita 16.07.2012 11:51
1868 сообщений на сайте
А что это за эрзац-язык такой?
Tt7
Tt7 16.07.2012 11:57
37863 сообщения на сайте
Ja iepirks un neko nepārdos, kur tad to iepirkto liksiet?
Ilma
Ilma 16.07.2012 11:58
30495 сообщений на сайте
А что это за эрзац-язык такой?
Tt7 16.07.2012 11:57
А это когда мысли убегают быстрее,чем их успеваешь озвучить
Это наверно то,что осталось от них
Gravchik
Gravchik 16.07.2012 12:02
6088 сообщений на сайте
Lai nobremzētu Jūsu gara lidojumu, priekšnodokli var atskaitīt tikai tad , ja Jums ir ar PVN apliekami darījumi

reģistrētai apliekamai personai ir tiesības nodokļa deklarācijā kā priekšnodokli no budžetā maksājamās nodokļa summas atskaitīt:

1) no citām apliekamajām personām saņemtajos nodokļa rēķinos norādītās nodokļa summas par precēm un pakalpojumiem savu ar nodokli apliekamo darījumu nodrošināšanai
Abra
Abra 16.07.2012 12:03
2285 сообщений на сайте
Lai nobremzētu Jūsu gara lidojumu, priekšnodokli var atskaitīt tikai tad , ja Jums ir ar PVN apliekami darījumi

reģistrētai apliekamai personai ir tiesības nodokļa deklarācijā kā priekšnodokli no budžetā maksājamās nodokļa summas atskaitīt:

1) no citām apliekamajām personām saņemtajos nodokļa rēķinos norādītās nodokļa summas par precēm un pakalpojumiem savu ar nodokli apliekamo darījumu nodrošināšanai
Abra 16.07.2012 12:03
nu man ipasas velmes atgut to pvn nav. ja nu vienigi telpu ire. jo ja degvielai, tad auto jaregistre uz sia. pareizi? un to es negribu.

lidz ar to. nav ipasas jegas but pvn maksatajs, via ne? del paris desmitiem ls par telpu iri.
Moscowneversleep
Moscowneversleep 16.07.2012 13:26
83 сообщения на сайте
Ja iepirks un neko nepārdos, kur tad to iepirkto liksiet?
Ilma 16.07.2012 11:58
ir divi varianti.
nakotne iepirktais bus izejvielas. bet sobrid tikai iepirkt un noliktava.
otrais variants ir tirgot par dzivo naudu.
Moscowneversleep
Moscowneversleep 16.07.2012 13:27
83 сообщения на сайте
Это вы сейчас про что?
И откуда такая информация?
Brita 16.07.2012 11:51
a ka vins veidojas? es gribu taras iepirksanas punktu.
iepirksu no nabagiem. un kur tur pvn?

itka man tadu nedeva kas testa rezima nodevu paris pudeles, paskatities ka process izskatas.

tante pudeles kaste, naudu no kabatas man.
Moscowneversleep
Moscowneversleep 16.07.2012 13:29
83 сообщения на сайте
Lai reģistrētos par PVN maksātāju ir jāsaprot dažas lietas. Pēc Jūsu domu lidojuma saprotu, ka uzņēmējdarbība ir maza un priekšnodoklim arī liela nozīme nav. Līdz ar to secinu, ka Jūsu gadījumā nav jēgas reģistrēties par PVN maksātāju.( to var paspēt vienmēr).Un vēl noalgojiet grāmatvedi vai grāmatvedības firmu, kas sakārtos Jums uzņēmumā dokumentus un sniegs vajadzīgās konsultācijas.
Aivareno
Aivareno 16.07.2012 13:46
6641 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.