Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения
otkritie novoj firmi. К списку тем
Aleksandra1610 02.08.2012 21:04
17 сообщений на сайте
17 сообщений на сайте
Ответы (75)
Плюс время бухгалтера и деньги на изучение нового в законодательстве.
Diemžēl tas jau nevienu neinteresē.
Japaina 23.08.2012 20:10
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Interesanti - kādas bija vēlmes.
Lai grāmatvede par 50 latiem vēl arī sagādātu preces un visu dienu stāvētu veikalā aiz letes?
Lai grāmatvede par 50 latiem vēl arī sagādātu preces un visu dienu stāvētu veikalā aiz letes?
A prasit tadu naudu par diviem ierakstiem zurnala ik menesi!!! Es jau saprotu ka jums ir savi cenrazi, darbu apjoms tacu dazads
Lai nu kādi mums tie cenrāži, taču 50 lati mēnesī nav nekāda lielā nauda.
Aizejiet 2 reizes pie zobārsta, un šķirsities ne tikai no 50 latiem vien.
Ja šī grāmatvede Jums šķiet par dārgu, meklējiet citu - lētāku.
Tagad ir liela izvēle.
Es, piemēram, esmu nedaudz lētāks - man neplīst zeķbikses, nevajag naudu acu ēnām un tml.
Es, piemēram, esmu nedaudz lētāks - man neplīst zeķbikses, nevajag naudu acu ēnām un tml.
Pie šīs neplīstošo zeķubikšu kategorijas piederu arī es!
Pie šīs neplīstošo zeķubikšu kategorijas piederu arī es!
Aivareno 24.08.2012 09:27
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Hocu otkritj svoj magazin, No v etom dele novicjo... Podskazite pozalusta s kem moznna posavetovaca. Wto ludwe otkrivatj IK ili SIA. Vetj daze neznaju s cevo nacjatj daze
Ja izvēlējāties par labu SIA reģistrācijai. Varu palīdzēt sagatavot dokumentus. Valsts nodeva 30,35 Ls, SIA ar kapitālu zem 2000 Ls.
Personn 26.08.2012 21:03
17 сообщений на сайте
17 сообщений на сайте
Nav naudas, nav martini
Nu ja taa dzivot tad nakad ar nebus naudas....
Japaina 26.08.2012 21:21
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Самозанятый, а не SIA, я так понимаю, для того, чтобы обойтись без бухгалтера? А не пугает, что самозанятый , как и индивидуальный комерсант, несет ответственность всем своим имуществом?
Hocu otkritj svoj magazin, No v etom dele novicjo... Podskazite pozalusta s kem moznna posavetovaca. Wto ludwe otkrivatj IK ili SIA. Vetj daze neznaju s cevo nacjatj daze
Ja izvēlējāties par labu SIA reģistrācijai. Varu palīdzēt sagatavot dokumentus. Valsts nodeva 30,35 Ls, SIA ar kapitālu zem 2000 Ls.
Бесплатный сыр в мышеловке
Ну, и в обычном СИА в определенных случаях валдес лоцекли тоже несут ответственность всем своим имуществом. Почему об этом никто и никогда не предупреждает...
случаи очень разнятся
неплатежеспособность все же чаще встречается, чем доказанное судом мошенничество или умышленное доведение до банкротства
неплатежеспособность все же чаще встречается, чем доказанное судом мошенничество или умышленное доведение до банкротства
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть