Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN atmaksa
Man radās jautājums par PVN pārmaksas (par taksācijas periodiem līdz 2010.gadajūnijam) atmaksas pieprasījumu EDS.
Vai ir jāaizilda "PVN atmaksas pieteikums"? Mani samulsināja tas, ka ir jānorāda PVN atmaksāšanas valsts, bet sarakstā nepārādās LV. Vai ir cits iesniegums, kas veiksmīgi nomaskēts zem cita nosaukuma?
Ответы (13)
Iesniegums brīva formā ar detalizētu izskaidrojumu - KAD (mēneši) un KĀPĒC radās pārmaksa.
Iesniegt var EDS sadaļā CITI Informācija KACiem.
Esiet gatavi, ka par šiem mēnešiem var pieprasīt D5721 atšifrējumus līdz santīmam.
"PVN atmaksas pieteikums" attiecas uz PVN atmaksu no ES dalībvalstīm.
LV tur nekā nevar būt.
Vai variet pateikt, kur lai atrodu atmaksas pieteikumu? VID mājas lapā tas arī nav.
Iesniegums brīva formā ar detalizētu izskaidrojumu - KAD (mēneši) un KĀPĒC radās pārmaksa.
Iesniegt var EDS sadaļā CITI Informācija KACiem.
Esiet gatavi, ka par šiem mēnešiem var pieprasīt D5721 atšifrējumus līdz santīmam.
Dokumenta nosaukums - "Cita informācija, kas saskaņā ar normatīvo aktu prasībām jādeklarē VID par akcīzes precēm"?
Trešais piegājiens
Iesniegums brīvā formā
Iesniegt var EDS sadaļā CITI Informācija KACiem
Jautājums bija par to vai tie KACi ir tar tas dokuments, ko norādīju.
KAC -klientu apkalpošanas centriem
Ok, tagad atradu šo dok. Paldies!
Jautājums bija par to vai tie KACi ir tar tas dokuments, ko norādīju.
Ну какое отношение ПВН имеет к акцизным товарам???
Es piemēram mēdzu rakstīt visus atmaksas pieprasījumus dokumentā, kas ir zem PVN dokumentiem - "Papildus informācija PVN deklarācijai". Tur var pievienot savu iesniegumu kā failu, bet var arī ierakstīt lauciņā "teksts" pāris teikumus par būtību - cik lielu summu kur novirzīt (vai uz kādu kontu pārskaitīt), kad un kādēļ pārmaksa izveidojusies, kura kontaktpersona atbildēs uz VID jautājumiem, ja tādi būs.
Aiz slinkuma esmu šādi rakstījusi pat UIN novirzīšanas pieprasījumus uz PVN - vienmēr viss bijis OK.
Protams, var arī šādā variantā. Arī būs pareizi.
Закрыть
Краткое описание нарушения