Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Grāmatvedības ārpakalpojuma sniedzēji К списку тем

Grāmatvedības ārpakalpojuma sniedzēji
Labdien,

Meklēju pakalpojumu sniedzēju, kurš man varētu sniegt grāmatvedības un juridiskos pakalpojumus. Es varētu Jums lūgt ieteikt kādu labu kandidātu un Jūs droši vien varētu arī man kādu ieteikt, bet man no tā būtu maz labuma, jo es pat īsti nemāku novērtēt šos grāmatvedības ārpakalpojumu sniedzējus, es nemāku atšķirt kurš ir labs pakalpojumu sniedzējs un kurš nav.

Tāpēc es vispirms gribu Jums lūgt padomu kā novērtēt grāmatvedības pakalpojumu sniedzējus. Kas liecina par labu grāmatvedības firmu un kas liecina par sliktu. Kādus jautājumus man jāuzdod un kādas atbildes man jāsagaida, lai es varētu saprast kas ir kas? Ja Jums prasītu novērtēt kādu grāmatvedības pakalpojumu sniedzēju, ko Jūs vērtētu, kas Jums šķistu svarīgs un kas nē?

Paldies.
Mmss
Mmss 10.08.2012 13:32
3 сообщения на сайте

Ответы (16)

vai jums ir priekšstats , ko vēlaties no sava grāmatveža?
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 10.08.2012 13:34
2558 сообщений на сайте
Būtu pavasaris - domātu, ka kādam bakalaura darbs par GĀPS un cilvēks nesaprot pēc kādiem kritērijiem darbu rakstīt
Andaz
Andaz 10.08.2012 13:53
27892 сообщения на сайте
Šajā forumā nav neviena tāda cilvēka, kurš varētu palīdzēt.
Ja Jums būtu uzņēmums, kurš meklē grāmatvedi vai ārpakalpojumu uzņēmumu, teksts būtu citāds.
Neviens Jums te neko nestāstīs, nemaz negaidiet.
Aivars007
Aivars007 10.08.2012 16:22
26984 сообщения на сайте
http://www.vgk.lv/forum/thread/104269-atvalinajuma-atspogulosana-darba-deveja-zinojuma-vsaoi-un-iin#p-1059130
Pirmais jautājums bijis šāds.
Kirsbauma
Kirsbauma 10.08.2012 17:28
1581 сообщение на сайте
Nu tātad cilvēks iet pareizajā virzienā- meklē labu grāmatvedi.
Cleo
Cleo 10.08.2012 17:54
19234 сообщения на сайте
Vai reģistrē firmu un veic aptauju.
Japaina
Japaina 10.08.2012 18:01
10269 сообщений на сайте
SIA "Legal Support and Accounting" -- viņiem ir laba reputācija un kvalificēti gan grāmatveži gan juristi. Un mēnešā maksa ietilpst gan grāmatvedības ārpakalpojumi gan juridiskie pakalpojumi. Viņi mēnesi pāries 3-4 VID pārbaudes un katru ceturksni atgriež PVN bez problēmam
Jekabu
Jekabu 16.08.2012 21:34
745 сообщений на сайте
Kāda ir viņu cena?
Es arI meklēju.
Aivars007
Aivars007 17.08.2012 09:33
26984 сообщения на сайте
Es nevēlos algot pats savu grāmatvedi, jo negribu ķēpāties ar atvaļinājumiem, saslimšanām un citām lietām. Tāpat es vēlos, lai man palīdz sakārtot juridiskos jautājumus. Lai man pasaka kādi noteikumus man jāievēro, kādas instrukcijas un rīkojumus jāsagatavo, lai kaut kāda pārbaude man neuzliktu sodu. Tam man vajadzētu algot 2-3 cilvēkus, kuri strādātu uz pusslodzi labākajā gadījumā. Es labāk maksāju firmai, kurai ir daudz labi speciālisti, kuri man palīdzētu tikai tad, kad man vajag.

Droši vien, ka firmai jābūt pietiekami lielai un ar pietiekamu pieredzi - t.i. pietiekami vecai. Es varētu prasīt atsauksmes no firmas esošajiem klientiem, bet neviena firma jau tam nepiekritīs - visticamāk jau nemaz negribēs atklāt, kas ir tās klienti. Vai ir kaut kāda organizācija via iestāde, kas vērtē šādas firmas? Vai ir kādi sertifikāti, kas varētu liecināt par kvalitāti?
Mmss
Mmss 17.08.2012 16:09
3 сообщения на сайте
Nedomāju, ka grāmatvedības uzņēmumā, kurā strādā 10 grāmatveži, tie visi pievērsīsies Jūsu grāmatvedības kārtošanai un problēmu risināšanai. Tāpat Jums būs darīšana tikai ar 1 darbinieku, kuram būs uzdota Jūsu uzņēmuma grāmatvedibas apkalpošana. Visas firmas cīnās par klientiem un ja sāksiet tuvāk interesēties par kādu konkrētu, pie tās arī paliksiet. Tā, ka nedomāju, ka grāmatvedis, kas strādā viens pats savā uzņēmumā vai pats reģistrējis savu saimniecisko darbību tikai VIDā, būtu sliktāks un dumjāks, drīzāk otrādi. Viela pārdomām - jautāju vairākām pazīstamām meitenēm, kas beigušas augstskolas (filologi, sociologi utt.) kur strādājat, atbilde - grāmatvedības firmā par grāmatvedi. Secinājumus izdarat paši. Te jau iepriekšējie komentētētāji deva norādes uz forumā jau apspriestām tēmām par šo jautājumu, ja palasījāt, tad kaut kādus secinājums varat izdarīt pats. Bet ja ir vienīgi nepārvarama vēlme uz lielu firmu, uz priekšu.
Sandra48
Sandra48 17.08.2012 17:12
324 сообщения на сайте
Jūsu vēlmes ir saprotamas,bet tad arī maksāsiet labu vidējo samaksu>>Es labāk maksāju firmai, kurai ir daudz labi speciālisti, kuri man palīdzētu tikai tad, kad man vajag.>>
Firmās parasti nezīlē, kad jums vajadzēs atsevišķu konsultāciju, tas būtu riska moments, sniegt jums konsultāciju un pēc tam izrakstīt rēķinu.
Visa pārējā informācija ir konfidencionāla.
Kas atliek>>draugs draugam, izpētīt dažādus portālus ar sūdzībām u.t.t.

Gan jau būs arī citi viedokļi.
Japaina
Japaina 17.08.2012 17:20
10269 сообщений на сайте
Arī viens grāmatvedis, kas veic jau ilgstoši savu saimniecisko darbību piedāvājot grāmatvedības pakalpojumus, Jūsu uzņēmumam pievērsīs lielāku uzmanību, nekā grāmatvedības firma ar desmit darbiniekiem!
Kirsbauma
Kirsbauma 17.08.2012 18:01
1581 сообщение на сайте
Pilnīgi piekrītu: apčubinās no galvas līdz kājām.
Japaina
Japaina 17.08.2012 18:07
10269 сообщений на сайте
Pilnīgi piekrītu. Pati strādāju kā IK un arī bišķi piestrādāju grāmatvedības firmā. Tur viss iet pa galvu un kaklu. Labi ja gadās vēl labs grāmatvedis, bet tieši tā, firmā bieži strādā pilnīgi iesācēji un kuļas kā māk, ne jau katru jautājumu apspriedīsi, citi visi tāpat aizņemti un maz kas klausās. Un ja arī ko sabrūvēs, kas arī par to, nāks nākošie.

Mājās mierīgi visu izpētu kaut vai pa vakariem, brīvdienām, neviens mani nedzen uz kakla nestāv un neieskrien jebkurā laikā. Un manuprāt atbildība arī lielāka.

Bet kā saka varianti ir bezgala daudz var laimēties, var nelaimēties.
Ilma
Ilma 17.08.2012 19:05
30495 сообщений на сайте
Lai tik iet uz lielo. Lai pamēģina to ''medusmaizi''.
Aivars007
Aivars007 17.08.2012 19:19
26984 сообщения на сайте
SIA "Legal Support and Accounting" -- viņiem ir laba reputācija un kvalificēti gan grāmatveži gan juristi. Un mēnešā maksa ietilpst gan grāmatvedības ārpakalpojumi gan juridiskie pakalpojumi. Viņi mēnesi pāries 3-4 VID pārbaudes un katru ceturksni atgriež PVN bez problēmam
Jekabu 16.08.2012 21:34
возможно, это замечательная фирма
но аргумент - katru ceturksni atgriež PVN bez problēmam - при том, что многие форумчане делают это ежемесячно, не является решающим

автор хочет фирму - пусть берет фирму и живет спокойно вряд ли кто из здесь присутствующих был клиентом у фирмы с десятью бухами и может дать рекомендацию
Kel
Kel 17.08.2012 19:28
12066 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.