Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN 22%-->21%
Nodod atskaiti ar standartlikmi apliekamie darījumi *21%, nesakrīt, loģiski, jo ir kases princips, bet rēķini, kas izrakstīti 06.2012, bet apmaksāti 07.2012 ir ar 22%. Kā lai nodod atkaiti? Kā pareizi rīkoties?
paldies!
Ответы (16)
Ierakstiet deklarācijā sev vajadzīgo PVN summu un nododiet uz veselību.
Nodod atskaiti ar standartlikmi apliekamie darījumi *21%, nesakrīt, loģiski, jo ir kases princips, bet rēķini, kas izrakstīti 06.2012, bet apmaksāti 07.2012 ir ar 22%. Kā lai nodod atkaiti? Kā pareizi rīkoties?
paldies!
Pareizi ir izlasīt 1640.noteikumos ka sen jau matemātikai nav jāsakrīt!
Bet programma neļauj ne labot, ne parakstīt!!! Kko daru nepareizi?
Tam, ka neļauj parakstīt, var būt vairāki iemesli (neuzlikāt "pārbaudīt un saglabāt", nav atķeksētas paraksta tiesības ) , bet neļauj labot - kaut kā negribas ticēt.
Precizēšu.....saglabāt atļauj, bet brīdina, ka neatbilst formulai, ja pati esmu ierakstījusi tādu kādu man vajag. Saglabāt atļauj, bet nedod tiesības parakstī.
Tāpēc es nevaru ierakstīt sev vajadzīgo summu un nodot....
Ja saglabā tikai ar brīdinājumu, tad parasti parakstīt atļauj gan. Varbūt ir kāda cita kļūda, nav ielikti ķekši pie pielikumiem vai vēl kas- lasiet tālāk brīdinājumu, kas tur rakstīts. Vai atskaite rādās kā nekorekts?
Tas ir vienīgais brīdinājums, esmu nospiedusi pārbaudīt un saglabāt! BET zīmogs neparādās!
Nesaprotu, kas par vainu......zvanīt uz info jau ar laikam nav vērts!!!
Varbūt Jums vispār nav paraksta tiesību?
Ir
pielikumus nodevu veiksmīgi!
Pārbaudiet , vai sadaļā "Tiesības" ir ķeksītis pie "Parakstīt un nodot" PVN deklarācijai.
Vēl atceros, ka šeit kādreiz rakstīja par problēmām, ja pielikumus nodod pirms deklarācijas.
Varbūt NMDS pie PVN deklarācijas Jums stāv ķeksītis "Savi dokumenti", tad neparādīsies iespēja parakstīt. Vai arī nav atzīmēts, ka Jums ir tiesības parakstīt .
А NMDS здесь вообще нипричём, в ЭДС надо проверить галочки в правах
Pieņemu labojumu
. Nevis NMDS bet gan ALR
Brīnumi notiek
Tagad mēginaju, neko citu neizdarīju....un sanaca!! Pieļauju, ka EDS sistēma gļuks, jo neko savādāk neizdarīju
Nepagāja ne nedēļa
daudziem mulsina brīdinājums dzeltenajā krāsā, kas pēc "pārbaudīt un saglabāt" neatmet "uz sarakstu". Ejam "uz sarakstu" un parakstam!
Закрыть
Краткое описание нарушения