Но в Эстонии другой возраст для выхода на пенсию-пока 59,5 для женшин
Тогда получается за эти семь лет сначала Эстония начислит а потом общая в Латвии будет
Вот что мне ответили по поводу моих пропавших лет
Informēju, ka piešķirot pensiju personām, kurām ir apdrošināšanas periodi Igaunijā un Latvijā, ir piemērojamas ES Regulas Nr. 883/2004 un 987/2009 normas. Galvenie pamatprincipi, ko nosaka Regula, ir:
katra valsts piešķir pensiju par saviem apdrošināšanas periodiem;
persona ir pakļauta tikai vienas valsts tiesību aktiem, lai novērstu divu vai vairāku valstu apdrošināšanas periodu pārklāšanos;
tiesību noteikšanā uz pensiju var ņemt vērā citas ES/EEZ dalībvalsts apdrošināšanas periodus.
Ja persona ir strādājusi vairāk nekā vienā ES dalībvalstī, tad var rasties situācija, ka apdrošināšanas stāžs vienā ES dalībvalstī Jums vēl nedod tiesības uz pensiju vai pabalstu no šīs valsts. Līdz ar to darbojas periodu summēšanas princips – kopā tiek summēti visi Jūsu apdrošināšanas periodi, kas uzkrāti ES dalībvalstīs. Svarīgi atcerēties, ka apdrošināšanas periodi tiek summēti tikai tiesību noteikšanai, aprēķinā tiek izmantotas tikai tās iemaksas, kas veiktas konkrētajā valstī. Tātad pensiju katra valsts piešķirs tikai par saviem periodiem.
Mūsu mājas lapas sadaļā „ES un starpvalstu līgumi ” Jūs detalizētāk varat iepazīties ar pakalpojumu piešķiršanas kārtību un noteikumiem saskaņā ar Regulu.
куда эти годы пропали-из ответа все-таки неясно