Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Iesniegums izziņas saņemšanai К списку тем
Iesniegums izziņas saņemšanai
Не подскажите,как запросить справку через ЕДС. Если просто грузить как файл в PDF,то пишет ошибка формата. А в электронных бланках не нахожу у них форму заявления.
Ответы (14)
Для доступа к файлам других пользователей требуется абонемент VGK+
Es parasti piezvanu pa telefonu vai nosūtu iesniegumu parasta e-pasta veidā. Vienmēr esmu saņēmis izziņu ne vālāk kā nākošajā darba dienā.
Jānorāda - kam jāiesniedz (nosaukumus un NMR numurs).
обычно пишу заявление в свободной форме.
адрес. эл. почты можете найти здесь:
http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=12&id=4946&hl=1
Vai tad patiešām vēl ir grāmatveži, kas internetā neprot atrast VID kontaktinformāciju!
Brīnos un brīnos!
Kā bērnudārzā!
Всем спасибо, разобралась.Надо открывать документ „Informācija VID klientu apkalpošanas centriem” и туда вставлять файл заявления и тогда всё получилось.
Vai tad patiešām vēl ir grāmatveži, kas internetā neprot atrast VID kontaktinformāciju!
Brīnos un brīnos!
Kā bērnudārzā!
Не понятно зачем мне в выходные дни контактная информация VID,если есть система ЕДС. И не знала,что на форуме нельзя задавать таких вопросов.
Brīnos un brīnos!
Kā bērnudārzā!
Не понятно зачем мне в выходные дни контактная информация VID,если есть система ЕДС. И не знала,что на форуме нельзя задавать таких вопросов.
Forumā viss ir ATĻAUTS, arī jebkāda satura jautājumi.
No Jūsu pēdējās piezīmes es personīgi saprotu, ka EDS un arī
vgk.lvJūs nēsājat līdzi rokassomiņā.
Man gan tas darbojas tikai internetā, līdz ar to es internetā apskatos arī nepieciešamo kontaktinformāciju.
Nekā personīga.
MVVNACFDV
Man te LMT visu laiku sienas klāt, lai nopērku internetu kabatā!
Es ar LMT salamājos ne pa jokam, un pēc 20 gadiem no viņiem beidzot aizvācos, novēlot viņiem atklātā tekstā - "Kaut jūs izputētu!"
Pārgāju uz Biti un jūtos kā baltais cilvēks.
Joprojām vēlu - kaut LMT ātrāk izputētu! Man pietrūkst pieklājīgu vārdu, lai viņu rīcību apzīmētu. Laupītāji gaišā dienas laikā!
Atbilde no VID.
Kā arī izziņas nosūtam elektroniski tad, ja dokumentu iesniedzat vai nu caur EDS, vai ja pieprasījums ir parakstīts ar drošu elektronisko parakstu.
Es ar LMT salamājos ne pa jokam, un pēc 20 gadiem no viņiem beidzot aizvācos, novēlot viņiem atklātā tekstā - "Kaut jūs izputētu!"
Joprojām vēlu - kaut LMT ātrāk izputētu! Man pietrūkst pieklājīgu vārdu, lai viņu rīcību apzīmētu. Laupītāji gaišā dienas laikā!
Pievienojos!
Paldies, Dinaro, par solidaritāti!
Mēs jau pirms gada no LMT aizgājām. Rēķini ir vismaz uz pusi mazāki.
Закрыть
Краткое описание нарушения