Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Pirkums internetveikalā - čeks, kvīts? К списку тем

Pirkums internetveikalā - čeks, kvīts?
Labdien!es nopirku internetā preci, par to maksāšu pie preces piegādes. Summa ir paliela, tāpēc gribu būt droša ka ir pareizi:

1) es maksāju skaidrā naudā un preces piegādātājs man izsniedz stingrās uzskaites kvīti, pareizi?
2) eka čeks atkrīt, jo to varētu izdarīt tikai viņu ofisā kur uz vietas ir kases aparāts
3) parasta kvīts taču neder?
4) arī pavadzīme at atzīmi - samaksāts skaidrā naudā,taču arī neder?

Ta tā no grāmatvedības puses. Bet vēl arī gribēju uzzināt no vienkārša pircēja puses - ja teiksim, man iedod parastu kvītiņu (ko protams viņi var nekur nepiefiksēt) - vai kaut kādu problēmu gadījumā šī kvīts ar visu info un parakstu ir derīga, lai kaut ko dabūtu atpakaļ?
Paldies
Bison09
Bison09 28.08.2012 16:34
661 сообщение на сайте

Ответы (3)

Labāk apmaksāt ar pārskaitījumu.
Rohan
Rohan 28.08.2012 16:52
497 сообщений на сайте
Par tādām lietām jāprasa internetveikalam.
Neesmu saskārusies ar tādu veikalu, kas nespētu pavadzīmi izrakstīt.
Tai pat laikā - i-veikli tagad apkārt braukā gan ar POST, gan ar EKA.
Andaz
Andaz 28.08.2012 17:00
27892 сообщения на сайте
Stingrā kvītī iespejams ierakstīt visus atbilstošus rekvizītus un informāciju
Mu-maija
Mu-maija 28.08.2012 17:01
15900 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.