Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Kases žurnāls elektroniski К списку тем
Kases žurnāls elektroniski
Sakiet, lūdzu, vai MK noteikumu Nr. 282 "Nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektronisko ierīču un iekārtu lietošanas kārtība" 45. punkts
"Ja žurnālu sagatavo elektroniski, izmanto datorprogrammu, kas atbilst normatīvajiem aktiem par grāmatvedības kārtošanu un organizāciju, norādot attiecīgi šo noteikumu 42.1, 42.2 punktā vai 2.pielikumā minēto informāciju un citu lietotājam nepieciešamo informāciju.",
jūsuprāt norāda uz grāmatvedības programmām (ar system log reģistru) vai der arī exelis?
Ответы (2)
MK noteikumos Nr.941 no 18.08.2009, kas ir grozījumi MK noteikumiem Nr.282, ir paraugs Word formātā. Es arī esmu sagatavojusi Word formātā,(man gan ir ļoti maz ierakstu) un papildus tam ir jāsagatvo Z pārskatu reģistrs, uz kura tad līmē Z atskaites. Tā , ka domāju var gan Word gan exel. Protams, ka VIDs var prasīt uzrādīt programmu licenzi.
Имеется ввиду складская программа, привязанная к кассовому аппарату, там Кассовый журнал можно печатать с программы,
Можно кассовый журнал печатать на своем компьютере, соблюдая все требования законодательства . Когда-то на крупной фирме с ежедневной кучей лизингов , кредитных карт, дьти фри -у нас был журнал на месяц.
Закрыть
Краткое описание нарушения