Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Likvidācija ja nav dokumentu... К списку тем
Likvidācija ja nav dokumentu...
Labdien, Lūdzu palīdziet!
Radiniece 2002.gadā atvēra firmu un bija pārliecināta ka 2003. gadā to likvidēja( saka ka Vidā bija uzrakstījusi iesniegumus un teica ka viss ir kārtībā), tagad jāformē pensija un,protams,izlec it kā "Likvidēta firma". Viņai nav absolūti nekādu dokumentu. ( ne reģistrācijas apliecības, nekādu datu par bankas kontu, pat bankas nosaukumu neatceras bet 10 lvl tomēr bija iemaksāti it kā, dokumentu nav vispār).
Pēc UR izziņas ir redzams(jau zināms) sekojošs:
SIA; reģ. Nr; jur.adrese un pamatkapitāls 2000lvl (viņa saka ka bija iemaksāti tikai 10 lvl) un sākts likvidācijas process 2003.gadā decembrī, GP nav nodoti. viņa ir vienīgais likvidators un dalībnieks.
Nekāda saimnieciskā darbība nebija veikta, uzņēmums uz to momentu bija nepieciešams lai vinnētu konkursu.
Lūdzu palīdziet ar ko sākt lai likvidētu. Man jānodod tukšie GP, bet es pat to nevaru izdarīt jo nezinu kas tas par pamatkapitālu
Ответы (34)
Paldies Japaina :'( , es jau zinu ka sodi ir.
Ceru ka VID neuzliks, ar GP un UIN uzreiz paskaidrojošo vēstuli rakstīšu.
Bet vai nebija tā, ka tie, kas nepārreģistrējās, tos izslēdza?
Jā tā bija, bet uz to momentu jau bija likvidators!!!! un līdz ar to neizslēdza.
Ilma, Jums pienākas ordenis.
...
Ordenis, kad pušķo krūti.
Tikai tad tu īsti jūti,
Ka ir nolemts tavā dabā -
Strādāt valsts un tautas labā.
Ilma, Jums pienākas ordenis.
...
Ordenis, kad pušķo krūti.
Tikai tad tu īsti jūti,
Ka ir nolemts tavā dabā -
Strādāt valsts un tautas labā.
Nu jā, tā arī ir.
Es tikai nevarēju atcerēties īsti pareizi vārdus.
Ilma, ņemiet to vērā, neatsakieties vis no ordeņa.
Nu būs jāpadomā
Pats barvedis no bara
Tiek celts uz zaļa zara –
Ar veiklību un viltu
Viņš iegūst vietu siltu.
Saules brālis māsas staros
Silda savus stilbus garos.
Zināma un skaidra lieta:
Augsti radi - silta vieta.
Ēēē...
Īpasniece var intereseties Uznēmumu reģistrā, varbūt tomēr kāds Gada pārskats ir iesniegts, ari VID var saņemt kopijas no iesniegtajiem pārskatiem. Ar to ari jasāk.
Labdien,
atstāstu kā viss beidzies, bet ceru ka šī informācija nevienam nebūs vajadzīga, jo tādu gadījumu nebūs
Vid tika nodoti GP ar UIN par pēdējiem 5 un likvidācija bilances ar UIN
Tad UR - 14. veidlapa (izslēgšana) , likvidācijas bilance un iesniegums par to ka registrācijas apliecība nozaudēta - 10lvl nodeva un.....viss... Pēc 3 dienām UR izslēdza .....
Pagaidām bez sodiem
Veiksmīgu visiem dienu!
Ja izslēdza, tad arī nekādi sodi nebūs. Ko tad sodīs.
Закрыть
Краткое описание нарушения