Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

pasažieru un kravas pārvadājumi ar mikroautobusu К списку тем

pasažieru un kravas pārvadājumi ar mikroautobusu
Situācija- ir mikroautobuss (8 vietas) , un doma atvērt SIA kurā pēc pieprasījuma pārvadās pasažierus vai sīkas kravas no LV uz ES valstīm
Nav skaidrs par licencēm atļaujām utt- bijām autotransporta direkcijā-viņi sūta uz pašvaldību, pašvaldībā pateica ka viņi izsniedz licences taksometriem savukārt ja runa iet par starptautiski pārvadājumiem-tas neattiecas uz viņiem, lai vēršamies ATD

Varbūt kādam ir pieredze -ar ko tad galu galā sškt, ja gribas darboties oficiāli, bet attiecīgās iestādes spēlē tenisu ?
Honee
Honee 19.09.2012 16:44
61 сообщение на сайте

Ответы (7)

Ir tads jedziens regulārie un neregulārie pasažieru pārvadājumi. Ja jums viens busiņš tad jums būs neregulārie pārvadājumi , tad nekadas licences nevajag. Sīkak varēsiet palasit www.atd.lv.
Rohan
Rohan 19.09.2012 16:58
497 сообщений на сайте
par neregulāriem pārvadājumiem man ir skaidrs,

bet mulsina tas -vai tiešam mūsu valstī kaut ko var darīt bez 1sarežģījumiem? .... nu neticas ka es tagad tāpat vien sēžos pie stūres un vedu cilvēkus bez attiecīgām atļaujām
Honee
Honee 19.09.2012 17:48
61 сообщение на сайте
Вам же дали ссылку на сайт дирекции. Читайте или звоните туда и вам все расскажут.
Albina
Albina 19.09.2012 19:37
64739 сообщений на сайте
var vest, vienigi pazistamus. jo nepazistams var iestu4it, ka naudu nemat bez 4eka, ka jau lv pienakas stu4it par tuvako. bet ta, jus visi braucat celojuma, jo visi esat draugi, ja menti apstadinas.
Moscowneversleep
Moscowneversleep 23.09.2012 12:46
83 сообщения на сайте
var vest, vienigi pazistamus. jo nepazistams var iestu4it, ka naudu nemat bez 4eka, ka jau lv pienakas stu4it par tuvako. bet ta, jus visi braucat celojuma, jo visi esat draugi, ja menti apstadinas.
Nu es gan savas dzīvības laban nesēstos tādā busā, kam nav ne licences, nekā!
Andaz
Andaz 24.09.2012 16:39
27892 сообщения на сайте
Iesākumam varu piedāvāt šādus saitus. Lai veicas!

Pasažieru komercpārvadājumu licencēšanas noteikumi
http://www.likumi.lv/doc.php?id=89055

Kārtība, kādā atļauts veikt pasažieru un kravas komercpārvadājumus ar citu personu īpašumā esošiem autotransporta līdzekļiem
http://www.likumi.lv/doc.php?id=108617

Komercpārvadājumu licencēšana
http://www.atd.lv/lat/kravuparvadajumi/?doc=594
Licita
Licita 24.09.2012 19:30
113 сообщений на сайте
Nu es gan savas dzīvības laban nesēstos tādā busā, kam nav ne licences, nekā!
Andaz 24.09.2012 16:39
neviens tak ar speku nevelk, izvele ir, sesties tur kur licence, un tapat neko nedabut ja kas, ja nav personigas dzives apdrosinasanas, klat rekinot pvn.
Moscowneversleep
Moscowneversleep 24.09.2012 21:11
83 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.