Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
iRokasgramata К списку тем
Ответы (7)
Nu nez - varētu jau būt interesanti "uzmest aci", šobrīd arī ir akcija. Ja mēs būtu vairāk, varētu arī pievienoties.
B.evija 19.09.2012 21:58
30 сообщений на сайте
30 сообщений на сайте
Cienījamās dāmas!
Vai Jūs, liekot roku uz sirds, varat apgalvot, ka tas ir patiešām vajadzīgs, un ka dzīvē noderēs?
Ja tā būtu, es arī pievienotos.
Taču mani māc lielas bažas.
Vēl jo vairāk, ka pagaidām nezinu absolūti nevienu, kurš šo "šedevru" par tādu nenormālu cenu būtu abonējis.
Varbūt Anda zinās stāstīt plašāk?
Vai Jūs, liekot roku uz sirds, varat apgalvot, ka tas ir patiešām vajadzīgs, un ka dzīvē noderēs?
Ja tā būtu, es arī pievienotos.
Taču mani māc lielas bažas.
Vēl jo vairāk, ka pagaidām nezinu absolūti nevienu, kurš šo "šedevru" par tādu nenormālu cenu būtu abonējis.
Varbūt Anda zinās stāstīt plašāk?
Nav jāveido atsevišķa grupa, ja esat jau " grupā" abonējuši ifinanses. To pievieno jau esošajam abonementam. Es " nenoturējos" un pasūtīju, bet sajūsmā neesmu... ir, protams, arī labas lietas tur... ja summu sadala uz vairākiem, tad , varbūt, arī ir vērts...
Uz to ir grūti atbildēt, jau iepriekš rakstiju, ka neesmu par to lielā sajūsmā, arī tepat lietotāju failos ir atrodamas diezgan labas metodikas, ko var ņemt par pamatu savām .
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть