Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Traka, traka, traka, traka ir šī pasaule... К списку тем
Ответы (163)
Līdz kādai robežai vajag nemīlēt sevi un savu augumu (seju, krūtis, garumu u.t.t.), lai šitā izķēmotu sevi. :'(
Dinaro 03.10.2012 14:18
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Es neesmu tetovējumu piekritēja, bet te http://www.tattoodesign.lv/830/dzivnieku-tetovejumidažs labs zīmējums ir īsts mākslas darbs
Pasaule tiesam skiet esot traka, del tas dazi divaini gatavi kroplot sevi lai gut atbalstu pamulku acis.
Fima 09.10.2012 18:20
625 сообщений на сайте
625 сообщений на сайте
izlaidumnieces - http://topnovosti.com.ua/6149-epatazhnye-vypusknicy-2013-goda.html
Отпад. Откуда такая безвкусица. С пластикой тоже. Сейчас перебор у девушек с бровями. Модно татуаж но не всем подходят огромные брови.
Brita 08.11.2013 16:33
1868 сообщений на сайте
1868 сообщений на сайте
Japaina 08.11.2013 19:14
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
A, kāpēc lai par tādām nepasmietos? Meitene var aizbraukt no laukiem, bet lauki no meitenes nekad.
Japaina 08.11.2013 19:29
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Un pēc tam apvainojas, ka par ielenēm nosauc (bija taču tāds precedents - pliku pakaļu, vienās zeķēs, zeķturos un krūsturēi ar tilla paltraku uz izlaidumu aizgāja un šo par ieleni nosauca (vai neielaida skolā, kaut kā jau tur bija).
Godīgi sakot, žēl tās meitenes, jo savas izauksmes ceļus ir pašas nogriezušas (bet, kur skatās mātes-par velti tos klaunu tērpus neviens nedod).Būs laiks, kad nāks prāts, bet....izlietu ūdeni nesasmelsi...
Japaina 11.11.2013 18:43
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
(bet, kur skatās mātes-par velti tos klaunu tērpus neviens nedod)
Mātes to atbalsta.......
Mātes to atbalsta.......
Aivareno 12.11.2013 08:46
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Nu, bez vecāku atbalsta jau nu tādas viņas "neizietu tautā".
Neba par savu naudu tie tērpi iegādāti. Vis jau vecāki piešķīra.
Godīgi sakot, uz dažām ir pat pretīgi skatīties. Tauku pikas karājas gar sāniem un vēl atsedz savus plikumus, lai visi paskatās cik "nobarota".
Fuj.
Neba par savu naudu tie tērpi iegādāti. Vis jau vecāki piešķīra.
Godīgi sakot, uz dažām ir pat pretīgi skatīties. Tauku pikas karājas gar sāniem un vēl atsedz savus plikumus, lai visi paskatās cik "nobarota".
Fuj.
Dinaro 12.11.2013 10:26
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
P.s. Nedomājiet, ka es te vecišķi burkšķu.
Arī savulaik "atsedzām" savus plikumus, bet saprāta robežās.
Kā teica mana mammīte: Vajag parādīt tikai tik, cik vīrišķim vajag, lai viņam ar savu iztēli gribētos tevi vēl vairāk izģērbt.
Te jau, es domāju, ka vīrietim gribas tos eksmplārus drīzāk apģērbt, nevis izģērbt.
Arī savulaik "atsedzām" savus plikumus, bet saprāta robežās.
Kā teica mana mammīte: Vajag parādīt tikai tik, cik vīrišķim vajag, lai viņam ar savu iztēli gribētos tevi vēl vairāk izģērbt.
Te jau, es domāju, ka vīrietim gribas tos eksmplārus drīzāk apģērbt, nevis izģērbt.
Dinaro 12.11.2013 10:30
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Nu tagad jaunatne "gudra" - vcāki iedod naudu tērpam, meita nopērk ielasmeitas izejamo tērpu un pamēģini neizlaist no mājas - tūliņ zvans kaut kādam bērnu atbalsts centram un sūdzas par bērnu tiesību pārkāpšanu un vecākiem jāpierāda, ka "nav kamieļi"
Ko gan tur mātes var padarīt? Neko! Pašas lielas, pašas "gudras"
Nu beidziet! 9.klasesizlaidumā saģērbjas kā ielasmeitas un māte 15 gadīgam bērnam neko nevar padarīt? Ja ir bijusi normāla audzināšana, tad šādi "brīnumi" nenotiek.
Aivareno 12.11.2013 13:19
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть