Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

trīspusējais ieskaits? К списку тем

trīspusējais ieskaits?
šefs pateica,lai uztaistu tādu, bet nemāku atrast,kur būtu par to vairāk kas rakstīts - neesmu droša,ka tas atbilst lietas būtībai , kas ir --

Mēs ik mēnesi izrakstam rēķinu sia X, kurus viņi pārsvarā neapmaksā, bet savukārt mēs pērkam viņu veikalā preces un šādi nolīdzinamies. bet pēdējās divās pavadzīmēs piefiksēju,ka SIA X ir savā nosaukumā izmainījusi vienu burtu - paŗbaudīju, arī reģ.nr. ir cits.
Rakstīju epastu , mani ignorēja. Zvaniju - solija noskaidrot un atzvanīt, neatzvanija, acīmredzami,nav ieinteresēti atbildēt, bet man negribētos,ka mums pēkšņi pienāk paziņojums,ka esam parādā pāris tūkstošus (viņi mums ir parādā 2x vairāk).
šefs garāmskrienot pateica,lai uztaisu 3pusējo ieskaitu, bet kaut mums ir saistība ar abām šīm firmām - es taču nekādi nevaru norādīt uz kāda pamata SIA X1 lai segtu SIA X parādu, bet bez šāda pamatojuma pieņemu,ka dokuments nekam nederēs?
Madja
Madja 04.10.2012 16:28
19 сообщений на сайте

Ответы (5)

Lai tiktu pie ieskaita, jātiek pie firmu vadības, kas, pēc Jūsu teksta spriežot, nekādi neizdodas.
Andaz
Andaz 04.10.2012 16:40
27892 сообщения на сайте
Šefa doma bija tāda,ka viņš aizsūtīs šo vienošanos par ieskaitu SIA X vadītājam ar domu,ka vadītājs vadītāju neignorēs.
Iespējams,es varu sagatavot tikai sākuma daļu un norādīt summas un tālāk lai viņi paši tiek galā...
Madja
Madja 04.10.2012 16:48
19 сообщений на сайте
Jums ir jāuzraksta cik katrs ir parādā un jāapraksta kā parāds tiks dzēsts, forma apm. kā līgums. Apakšā visas puses parakstās.
Inz
Inz 04.10.2012 19:56
661 сообщение на сайте
Vistīrākais uzmešanas variants.Normālas firmas informē.Jūsu grāmatvedības programma arī ''štruntīga'', grāmatvede arī nav savu uzdevumu augstumos.
Japaina
Japaina 04.10.2012 20:08
10269 сообщений на сайте
Es kā strādnieka cilvēks tādus trīspusējos ieskaitus vispār nesaprotu.
Darījumi tiek kārtoti starp diviem uzņēmumiem - viens pakalpojumu (preces) pārdod, otrs saņem.
Un nav nekāda sakara ar trešo.
Savstarpējs ieskaits var būt starp diviem uzņēmumiem.
Ja viens uzņēmums ir parādā otram un arī otrādi, šos parādus tad arī var dzēst, pamatojoties uz savstarpēja ieskaita vienošanos.
Trešais uzņēmums šajā gadījumā "stāv pie ratiem, kamēr pārdos cāļus".
Aivars007
Aivars007 05.10.2012 09:23
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.