Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Vai var pastāvēt tāds dempings un vēl Rīgā К списку тем
Vai var pastāvēt tāds dempings un vēl Rīgā
Šodien saņēmu interesantu paziņojumu- Man Rīgā grāmatvedis apkalpos 10 mikruzņēmumus ( SIA) par 200 Ls mēnesī. Pārprasīju- par katru vai kopā- atbilde " par visiem"
Vai tiešam ir tāds cenu līmenis un vēl Rīgā. Sīkāk negribu izplūst bet tie droši nebūs- viena naudas saņemšana un 5 naudas izmaksas plus nodokļi valstij.
Lūzu zinošo viedokli.
Ответы (119)
Gunta
Vismaz es tik ļoti nedempingoju.
Bet ko un kā dara citi - nezinu.
Tie, kas dempingo, šaubos vai atsauksies šeit.
Palasiet
ss.lvsludinājumus, tur ir tādas cenas!
Man bija viens uzņēmējs, kurš atbrauca un pateica, ka tavs darbs tagad maksā 20ls, ar to arī mūsu sadarbība beidzās, bet atradās citi, kas strādā
Sūnaini.
Man bija viens uzņēmējs, kurš atbrauca un pateica, ka tavs darbs tagad maksā 20ls, ar to arī mūsu sadarbība beidzās, bet atradās citi, kas strādā
Pēc VID apmeklējuma var sanākt desmit reizes dārgāk.
Tādi negaida VID apmeklējums, bet ražo jaunus uzņēmumus, jau laicīgi.
Un ja arī sagaida, tad arī pamet un miers un bērziņš.
Nu, ja,man laikam laimējies, jo nav ar tādiem sadarbība.Pagājušā gadā pirmo reizi manā grāmatveža mūžā vienam uzlika inkasso un arī tāpēc, ka mani neklausīja.
Dažādi klienti mēdz būt.
Es par vienu klientu joprojām pa policiju vazājos.
Viens afērists uzņēmumu nodeva citam afēristam, pēc tam kaut ko nesadalīja, un tagad plēšas savā starpā. Un es pa vidu.
Tas ir arī tādēļ, ka NVA ir saražojusi "grāmatvežus" 36 stundu kursos un šie grāmatveži,
tad arī piedāvā tādas cenas. Cilvēks, kurš sevi ciena, nestrādās ar 10 uzņēmumiem par 200 latiem.
Un ražo joprojām.10 uzņēmumus par 200 Ls, tad es labāk paguļu
Sāku piedomāt, vai nelikvidēt savu failu glabātuvi, nav ko kopēt tiem 10 firmas par 200 Ls.
Japaina,laba doma! Es esmu par.
Manuprāt, to varētu atrisināt gramatvežu sertifikacija. Pašlaik ar dažu stundu kursu izglītību var stradāt par grāmatvedi un uzņēmumu vadītāji ne vienmēr ir pietikošdi kompetenti, lai spētu novērtēt gramatveža prasmes.
Manuprāt, to varētu atrisināt gramatvežu sertifikacija. Pašlaik ar dažu stundu kursu izglītību var stradāt par grāmatvedi un uzņēmumu vadītāji ne vienmēr ir pietikošdi kompetenti, lai spētu novērtēt gramatveža prasmes.
Var strādāt arī bez dažu stundu kursu izglītības. Tur jau tā sāpe. Par grāmatvedi var strādāt, kurš katrs, kam ienāk prātā.
Tādēļ jau arī uzskatu, ka tomēr tā sertifikācija būtu nepieciešama. Tad ari varētu prasit atbilstošu samaksu.
Tādēļ jau arī uzskatu, ka tomēr tā sertifikācija būtu nepieciešama. Tad ari varētu prasit atbilstošu samaksu.
Этого еще не хватало. Очередное вымогательство денег.
Ja ir stabils darbs ar labu algu, tad tas nav aktuāli, bet, ja regulāri jasastopas ar cenu dempingošanu , tad gribas, lai ir kaut nedaudz ieviesta kārtiba nozarē.
Закрыть
Краткое описание нарушения