Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Metodika
Vai kāds lūdzu varētu atsūtīt uz epastu ; uzņēmuma transportlīdzekļu izmantošanas izdevumu dokumentēšanas un uzskaites kārtību
auce05@inbox.lv
Ответы (19)
daži lati un lietotāju faili ar labulabo metodiku būs Jūsu rīcībā!
Es arī pievienojos labajām atsauksmēm par Cleo. Pērkiet viņas metodikas un būsiet ieguvējs. Arī padomu neatteiks.
Cleo RULLĒ!
Pievienojos viedokļiem!
Tagad ceļi apledojuši, ka tik neierullētu grāvī.
Jāizvēlas pareizs rullēšanas ātrums.
Es arī pievienojos labajām atsauksmēm par Cleo. Pērkiet viņas metodikas un būsiet ieguvējs. Arī padomu neatteiks.
Pievienojos viedokļiem!
Paldies par labajām atsauksmēm. Jā, metodikas tagad nav vairs par velti manā failu glabātuvē, jo maizi veikalā man arī diemžēl par paldies nedod, bet ēst visiem gribas. Summas tiešām ir simboliskas, jo reāli katram jāpiedzen "metodikas skelets" sava uzņēmuma specifikai un kontu plānam.
Par cik daudzi esot sudzējušies administratoram, ka metodiku failā ir reklāma uz manu mājas lapu, tad nu šī faila arī vairs nav. Kas vēlēsies, tas atradīs tāpat. Piedošanu par reklāmu, ja tā kādu dikti ir aizskārusi.
Клеочка, не обращай внимания. Завистливые люди найдутся всегда
Mēs pareklamēsim arī turpmāk.Skopie, lai raksta paši.
Es nesūdzējos.
Varu tikai atkārtot - turpmāk arī visu sūtīšu tikai par maksu.
Nu beidzot prātīgas domas!
Juni30
Ls 3 + PVN. Priekšapmaksa.
Работа большая и квалифицированная,
А мне интересно насчет методики- у вас очень объемная? Я когда пришла на фирм,у методика была на 3 листочках, один из которых титульный, а сейчас у меня 37 страниц.
Sākumā, domāju visiem bija īsas metodikas, ar gadiem ir ļoti izaugušas.
Tāpēc, ka VID neprasīja metodiku par katru spļāvienu, bet pašu zināšanai un vajadzībām pietika ar 2 lapām.
...par katru spļāvienu....
Закрыть
Краткое описание нарушения