Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
сделка со строительной фирмой К списку тем
Natali35 12.11.2012 10:09
27 сообщений на сайте
27 сообщений на сайте
Ответы (25)
Bet ja C firma (kurai nav nekāda sakara ar būvdarbiem) realizē materiālus firmai B, kura veiks būdrabus firmai A.
Šajā gadījumā kāds reverss?
Manuprāt, firmai C materiāli ir jārealizē ar PVN 21 %.
Šajā gadījumā kāds reverss?
Manuprāt, firmai C materiāli ir jārealizē ar PVN 21 %.
Dinaro 12.11.2012 11:07
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Ну и что ВЫ хотите,монтаж/установк вар бут без пвн,продажа материалов-обычный порядок.
Man nedēļu atpakaļ bijusī kolēģe interesējās par tieši tādu pat jautājumu.
Atbildēju viņai kā Jūs, Nak.
Pēc kāda laiciņa kolēģīte pārzvanīja un darīja man zināmu VIDa darbinieku viedokli šai jautājumā:
Ja tie iepirkti materiāli būvdarbiem, tad arī materiāli iet bez PVN.
VIņai lika pārtaisīt PVN deklarāciju un aprēķināt revrso PVN.
Sviests kaut kāds.
Kad es painteresējos (sava redzesloka paplašināšanai) uz kāda likuma panta VIDa darbinieki atsaucās: nekas daudzmaz saprotams netika paskaidrots.
Mēli pie papīra nepiešūsi....
Ясно! Большое спасибо!!!!
Natali35 12.11.2012 11:11
27 сообщений на сайте
27 сообщений на сайте
Ну и что ВЫ хотите,монтаж/установк вар бут без пвн,продажа материалов-обычный порядок.
Man nedēļu atpakaļ bijusī kolēģe interesējās par tieši tādu pat jautājumu.
Atbildēju viņai kā Jūs, Nak.
Pēc kāda laiciņa kolēģīte pārzvanīja un darīja man zināmu VIDa darbinieku viedokli šai jautājumā:
Ja tie iepirkti materiāli būvdarbiem, tad arī materiāli iet bez PVN.
VIņai lika pārtaisīt PVN deklarāciju un aprēķināt revrso PVN.
Sviests kaut kāds.
Kad es painteresējos (sava redzesloka paplašināšanai) uz kāda likuma panta VIDa darbinieki atsaucās: nekas daudzmaz saprotams netika paskaidrots.
Mēli pie papīra nepiešūsi....
Piekrītu
Dinaro 12.11.2012 11:19
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
По специфике строим дороги,никто мне асфальт и шебень не продает без пвн....Проверки практически ежемесячно.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть