Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
normas auto degvielai????!!! К списку тем
normas auto degvielai????!!!
Sveicināti!Nepiciešams Jūs viedoklis. Esmu izpētījusi ļoti daudz informācijas, tomēr ir dažādi par/pret nomoka jautājums par degvielas norakstīšanu.
Rakstu maršruta lapas-aktu par automašīnu par kuru tiek maksāts nodoklis-tad kādu degvielas normu noteikt- CSDD ir vidējais patēriņš, likumā 5.p.6.p. teikts "nepārsniedz izgatavotājrūpnīcas norādīto pilsētas cikla degvielas patēriņa normu vairāk kā par 20 procentiem". Mums ir arī grāmata vai tā ir nosaucama par oficiālo nezinu(izdevis Daimler Crysler-Vācija runa iet par MERCEDEZ BENZ E350 2005.g.,motora tilpums 3498cm3, jauda 200), kurā tehniskajā raksturojumā noteiktā norma pilsētas ciklā ir 14Litri, trase-7.2L, vidējais patēriņš 9.7-10.2L. Pēc likuma spriežot var ņemt 14Litru+20%, tātad kā normu varu noteikt 16.8Litri un nekāda dalīšana ziemas vasaras normās nav nepieciešama, jo šo normu nedrīkst pārsniegt,pretēji jāpalielina UIN. Vai normas noteiktas pareizi, vai tomēr esmu pārpratusi?!
Ответы (9)
ja uzņēmuma vadībai pie vienas vietas, ka darbinieki lies savos auto degvielu, jo noteiskiet daudzkārt lielāku normu, nekā patiesībā, tad dariet to.
uzņēmuma auto lieto vadītājs un tikai,runa iet par to vai pareizi tiek saprasts likumdošanā rakstītais un normas netiek noteiktas par lielu , jo videjais patēriņs'ko ielicis CSDD ir par mazs, un ko nozīmē rūpnīcas grāmatiņas, tām jābūt apzīmogotām vai kā , man ir reklāmas grāmatiņa ko pārdevējs deva pērko auto
CSDD datos am izgatavotām sākot ar 2005 gadu ir arī Degvielas patēriņš pilsētā. Norādiet savu konkrēto am un būs jums dati par šo auto vesela A4 lapa.
nu tak skaidri un gaiši likuma teikts (ko jūs pati citējiet):
izgatavotājrūpnīcas norādīto pilsētas cikla degvielas
pri čem šeit CSDD???
CSDD datos am izgatavotām sākot ar 2005 gadu ir arī Degvielas patēriņš pilsētā. Norādiet savu konkrēto am un būs jums dati par šo auto vesela A4 lapa.
Es gan redzu tikai vide'jo patēriņu varbūt varat nosūtīt linku, kur Jūs redzat pilsētas patēriņu, iepriekšjau pateicos!
Nekāda linka nav, Jums jāreģistrējas CSDD e-pakalpojumos un redzēsiet visu info par savām (firmas automašīnām). Var uzlikt atgādinājumu uz e-pastu un atsūta kad beidzas OCTA, TA cik un kādi maksājumi jāveic.
Cik apēd litrus uz 100 km kvadracikls braucot pa sniegotiem mežiem?Apmēram
Ielejam bākā 1 litru degvielas un braucam, kamēr degviela beidzas. Pirms brauciena un pēc brauciena nolasam nobraukto km rādījumus. Aprēķinam normu uz 100 km.
Закрыть
Краткое описание нарушения