Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

PVN audits К списку тем

PVN audits
Nodarbojamies ar izdevējdarbību. No 1. maija produkciju pārdodam ar 5% likmi, bet tipogrāfijas pakalpojumus saņemam ar 18%. Taa kaa uzcenojums produkcijai nav liels, neizbeegami rodas PVN pārmaksa. Vēlamies to novirzīt citu nodokļu parāda samaksai. Ar kādām "represijām" no VID puses mums vajadzētu rēķināties? Uz ko vajadzētu būt gataviem? Padalieties, lūdzu, pieredzē!
Eduards
Eduards 24.09.2004 13:53
10 сообщений на сайте

Ответы (1)

ja visi dokumenti ir kārtībā u satur visus rekvizītus. Ja PVN priekšnodoklī ir ielikts uz pamatotiesm dokumentiem un atbilstoši jūsu uzņēmējdarbībai, tad nevajadzētu rasties nekādām represijām. Redzēt viņi gribēs visus dokumentus, vismaz man skatās visus kases dokumentus (pievērsiet tur uzmanību vai ir kontējumi uz kases orderiem vai ir paraksti), banku dokumnetus, iespējams gribēs redzēt līgumus (gan par pakalpojumu realizāciju, gan par saēnmtajiem pakalpojumiem), avansa norēķinu dokumentus ar čekiem un rēķiniem (pievērsiet uzmanību čekiem, vai uz tiem ir visi rekvizīti), norēķinus ar debitoriem un kreditoriem.

Ja tas ir pirmais audits, tad gribēs redzēt grāmatvedības organizācijas dokumnetus, nolikumus, instrukcijas un darba līgumus.
Cleo
Cleo 24.09.2004 13:59
19234 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.